Планиране на историята на Instagram

Вероятно се питате: Кое е най-доброто приложение за планиране на истории? И как работи то? Всички отговори ще намерите на тази страница.

Софтуерът, който ви позволява да планирате историите си в Instagram, се нарича: Storrito.com

Storrito ви позволява да планирате своите истории в Instagram и Facebook. Това е идеалният инструмент за мениджъри на социални медии и агенции, които управляват акаунтите на своите клиенти. Отделните инфлуенсъри също могат да го използват, за да автоматизират публикуването на историите си и да се откъснат малко повече от социалния си канал. Основната разлика с другите приложения за планиране е, че Storrito се фокусира изключително върху Instagram Stories. То предлага уникални функции, които алтернативи като Later, Buffer, Hootsuite и др. не могат да осигурят. Ето и основните предимства на Storrito.com:

 1. Редакторът на истории ви позволява да създавате и редактирате вашите IG Stories удобно от вашия настолен компютър
 2. Можете да добавяте всички видове стикери на Instagram към историята си: като Хаштагове, Полки, Линк-стикер, Локации, Викторини и др.
 3. Можете да качвате видеоклипове, по-дълги от 15 секунди, и Storrito автоматично ще ги реже на части
 4. Можете да планирате и насрочите историята си предварително, за да можете да се насладите на уикенда
 5. Storrito осигурява 100% автоматично публикуване, така че никакви известия няма да ви безпокоят - никога!

Как да планирате историите в Instagram

Следвайте това ръководство стъпка по стъпка, за да научите как работи Instagram Story Planner:
  1

  Регистрирайте се за Storrito.com

  Storrito е уеб приложение, така че не е необходимо да изтегляте нищо. То работи в Chrome, Firefox и Internet Explorer. Можете просто да се регистрирате на адрес Storrito.com, като използвате профила си в Google или имейл адреса си и парола.

  Step 1
  2

  Създавайте и редактирайте историите си онлайн от компютъра си

  Бърз преглед на редактора на истории показва, че разполагате с огромна творческа свобода при редактирането на медията си. Можете да добавяте текстове, gif-и, емоджита, снимки, форми и стикери като хаштагове, линкове, места, полюси и таймер за обратно броене към историята си.

  Step 2
  3

  Планирайте историята си в Instagram

  Сега е време да планирате историята си. Кликнете върху същата история в галерията и изберете "Публикуване/планиране". За да планирате историята си:

  1. Изберете профила в Instagram, в който искате да публикувате историята
  2. Ако искате да я планирате и като история за Facebook, щракнете върху радио бутона по-долу и Storrito автоматично ще публикува историята ви на страницата ви във Facebook
  3. Можете също така да добавите връзка за прелистване, ако имате над 10 000 последователи
  4. И накрая, изберете дата и час, за да планирате историята си за Instagram

  4

  Календарът на Instagram Story

  Storrito разполага с календар на историите, в който можете да видите планираните си истории. Графикът за истории предлага много други функции, но изброяването им би надхвърлило обхвата на тази страница, затова по-добре го изпробвайте на адрес Storrito.com

  Step 4

Frequently asked questions

Можете ли да планирате и историите във Facebook?
Както беше споменато по-горе, можете също така да планирате истории във Facebook. Storrito автоматично ще публикува историята ви на страницата във Facebook, свързана с профила ви в Instagram. Ако сте свързали няколко страници във Facebook, ще видите списък с всички страници, от които да изберете.
Планиране на Instagram Stories в насипно състояние?
Да, можете също така да планирате всички истории наведнъж, за да спестите още повече време.
Къде мога да видя планираните си истории?
След като системата визуализира медията ви, в дясната колона ще можете да видите състоянието на историята си. Виждате часовник за планираните истории или зелена отметка показва кога Storrito успешно я е публикувал в профила ви в Instagram.

Изпробвайте #1 Instagram Story Planner?Започнете безплатната си пробна версия днес.