Instagram Verhaal Planner

Je vraagt je waarschijnlijk af: Wat is de beste Story Planning App? En hoe werkt het? Je vindt alle antwoorden op deze pagina.

De software waarmee je je Instagram verhalen kunt plannen heet: Storrito.com

Met Storrito kun je je Instagram en Facebook Stories inplannen. Het is de perfecte tool voor Social Media Managers en Bureaus om de accounts van hun klanten te beheren. Individuele Influencers kunnen het ook gebruiken om het posten van hun verhalen te automatiseren en wat meer tijd vrij te maken van hun social feed. Het belangrijkste verschil met andere planning apps is dat Storrito zich uitsluitend richt op Instagram Stories. Het biedt unieke functies die alternatieven zoals Later, Buffer, Hootsuite, enz. niet kunnen bieden. Hier zijn de belangrijkste voordelen van Storrito.com:

 1. Met de Story Editor kunt u uw IG Stories comfortabel vanaf uw desktop PC maken en bewerken
 2. U kunt allerlei Instagram Stickers toevoegen aan uw verhaal: zoals Hashtags, Polls, Link-Sticker, Locaties, Quizzen, enz.
 3. U kunt video's langer dan 15 seconden uploaden, en Storrito zal ze automatisch in stukken knippen
 4. U kunt uw verhaal van tevoren plannen en inplannen, zodat u van uw weekend kunt genieten
 5. Storrito biedt 100% auto-posting, zodat geen meldingen zal u storen - ooit!

Hoe je Instagram-stories plant

Volg deze stap-voor-stap handleiding om te leren hoe de Instagram Story Planner werkt:
  1

  Meld je aan voor Storrito.com

  Storrito is een webapplicatie, dus u hoeft niets te downloaden. Het werkt in Chrome, Firefox en Internet Explorer. U kunt zich gewoon aanmelden bij Storrito.com met uw Google-account of uw e-mailadres en een wachtwoord.

  Step 1
  2

  Creëer en bewerk uw verhalen online vanaf uw PC

  Een snelle blik op de verhaaleditor laat zien dat je enorm veel creatieve vrijheid hebt om je media te bewerken. Je kunt teksten, gifs, emoji's, foto's, vormen en stickers zoals hashtags, link-stickers, locaties, polls en een afteltimer aan je verhaal toevoegen.

  Step 2
  3

  Plan uw Instagram-verhaal

  Nu is het tijd om uw verhaal te plannen. Klik daarom op hetzelfde verhaal in de galerij en selecteer 'Posten/Plannen'. Om uw verhaal te plannen:

  1. Selecteer het Instagram-account waarop je het verhaal wilt publiceren
  2. Als je het ook wilt plannen als een Facebook verhaal, klik dan op het keuzerondje hieronder, en Storrito zal je verhaal automatisch cross-posten op je Facebook Pagina
  3. U kunt ook een swipe-up link toevoegen als u meer dan 10.000 volgers heeft
  4. Tot slot, selecteer een datum en tijd om uw Instagram verhaal te plannen

  4

  De Instagram Verhaal Kalender

  Storrito wordt geleverd met een verhaal kalender waar u kunt zien uw geplande verhalen. De Story Scheduler biedt vele andere functies, maar om deze op te sommen zou buiten het bestek van deze pagina gaan, dus je kunt het beter uitproberen op Storrito.com

  Step 4

Frequently asked questions

Kun je ook Facebook stories inplannen?
Zoals hierboven vermeld, kunt u ook Facebook-verhalen plannen. Storrito zal uw verhaal automatisch cross-posten op de Facebook-pagina die is gekoppeld aan uw Instagram-account. Als u meerdere Facebook-pagina's hebt aangesloten, ziet u een lijst met alle pagina's waaruit u kunt kiezen.
Instagram-stories in bulk plannen?
Ja, u kunt uw verhalen ook in één keer in bulk plannen, om u nog meer tijd te besparen.
Waar kan ik mijn geplande verhalen zien?
Zodra het systeem je media rendert, kun je de status van je verhaal zien in de rechterkolom. Je ziet een klok voor geplande verhalen of een groen vinkje geeft aan wanneer Storrito het succesvol heeft gepost op je Instagram account.

De #1 Instagram Story Planner uitproberen?Start vandaag nog uw gratis proefperiode.