Автоматично публикуване на Instagram Stories

Можете ли автоматично да публикувате истории в Instagram? - Да, можете, решението, което търсите, се нарича: [Storrito.com] (https://storrito.com/)

Storrito - Редакторът на Instagram Story за PC

Storrito ви позволява да създавате истории в Instagram от настолния си компютър. Можете също така да планирате историите си предварително и софтуерът автоматично ще публикува историята ви в Instagram. Накратко, той ви позволява да:

 1. Редактирате и създавате историите си онлайн. Можете да добавяте към тях всички видове стикери на Instagram. Това е уникално на пазара, повечето други приложения за планиране ви позволяват само да публикувате снимка.
 2. Планирайте и автоматично публикувайте своите IG Stories - без да ви излизат никакви известия, за да можете да се насладите на свободното си време от социалните медии.
 3. Автоматично нарязвайте по-дълги видеоклипове на части от по 15 секунди и ги публикувайте автоматично в профила си в Instagram.

Как да публикувате автоматично Instagram Stories с Storrito.com

Следвайте този урок, за да научите как да планирате и автоматично да публикувате своите Instagram Stories от уеб браузъра си:
  1

  Регистрирайте се

  Storrito е уеб приложение, така че не е необходимо да изтегляте нищо. То работи в Chrome, Firefox и др. Можете просто да се регистрирате на адрес Storrito.com

  Step 1
  2

  Качване на изображения или видеоклипове за вашата история от компютър

  Започнете да качвате снимки и видеоклипове. Можете да плъзгате и пускате творбите си в галерията от работния си плот.

     След това щракнете върху снимката и след това върху "редактиране", за да отворите редактора на истории. 

  Step 3
  3

  Добавяне на стикери към историята ви

  В редактора на истории можете да добавяте хаштагове, стикери с линкове, места и стикер за обратно броене към историята си в Instagram. След като приключите, щракнете върху Запази.

  Step 4
  4

  Сега публикувайте автоматично своята история в Instagram

  След като създадете историята си, последната стъпка е да планирате историята си и да накарате Storrito.com да я публикува автоматично в профила ви в Instagram. За да планирате и автоматично да публикувате историята си:

  1. Изберете акаунта в Instagram, в който искате да публикувате историята.
  2. Ако искате автоматично да я публикувате и на страницата си във Facebook, щракнете върху радио бутона по-долу и Storrito автоматично ще публикува историята ви във Facebook.
  3. Накрая изберете дата и час, когато искате Storrito автоматично да публикува историята ви.

Frequently asked questions

Къде мога да видя планираните си истории?
След като системата визуализира медията ви, в дясната колона ще можете да видите състоянието на историята си; ще видите часовник, когато е планирана, или зелена отметка, когато е била успешно публикувана.
Все още ли трябва да извършвам ръчна работа?
Това е хубавата част на Storrito. Няма да ви бъдат изпращани никакви известия. Не е необходимо да извършвате никаква ръчна работа на телефона си - Storrito ще го направи вместо вас!
Можете ли също така да публикувате автоматично истории във Facebook?
Да, можете да планирате и автоматично да публикувате истории във Facebook. Storrito автоматично ще публикува историята във вашата страница във Facebook. Ако имате няколко страници, можете да изберете тази, в която искате да я публикувате.

Готови ли сте да започнете да публикувате автоматично историите си в Instagram от компютър?Започнете безплатната си пробна версия днес.