Как да планирате макарите на Instagram

Вероятно се питате: можете ли да планирате Instagram макари? - Да, можете! Решението, което търсите, се нарича: Storrito.com

Storrito.com - Графикът за Instagram макари:

Storrito е идеалният инструмент за планиране за мениджъри на социални медии. Нашият софтуер ви позволява да качвате барабани за Instagram от уеб браузъра си. Можете да планирате своя Instagram Reel и Story предварително, удобно от вашия лаптоп или настолен компютър. Ето някои предимства:

 1. Можете да добавяте надписи с хаштагове, споменавания и др.
 2. Storrito ще публикува 100% автоматично Reel вместо вас! Не се изискват никакви ръчни действия от ваша страна.
 3. Можете да споделяте кръстосано своя Reel във Facebook и в основния си канал заедно с другите си публикации.

Как да планирате Instagram макари с Storrito.com

Следвайте това ръководство стъпка по стъпка, за да научите как работи планирането и автоматичното публикуване в Instagram:
  1

  Регистрирайте се в Storrito.com

  Storrito.com е уеб приложение, така че не е необходимо да изтегляте нищо. То работи в Chrome, Firefox и дори в Internet Explorer. Можете просто да се регистрирате в Storrito.com с вашия профил в Google или с вашия имейл адрес и парола.

  Step 1
  2

  Свържете профила си в Instagram.

  След като се регистрирате, можете да свържете профила си в Instagram със Storrito. Просто въведете потребителското си име в Instagram, известно също като дръжка на Instagram, и паролата си. Не се притеснявайте, връзката е сигурна! Кликнете върху "Запазване на тази връзка" и сте готови! 💪

  Step 2
  3

  Качете първата си макара в Instagram от компютър

  Следвайте следните стъпки:

  1. Щракнете върху Закачване на видео на макара и изберете MP4-файла от вашия настолен компютър.
  2. След това можете да качите заглавна снимка за вашата макара.
  3. След това напишете заглавие за своя Instageram Reel, като използвате хаштагове и споменавания
  4. Можете да препоръчате своя Reel във Facebook, въпреки че нямате профил във Facebook, свързан с профила ви в Instagram. Освен това можете да споделите своя Instagram Reel и в основната си емисия.

  Step 3
  4

  Планирайте и автоматично публикувайте своите макари

  Ако всичко е готово, можете да започнете да планирате своя Instagram Reel или да го публикувате веднага:

  1. Изберете час и дата, когато искате да бъде публикуван вашият Reel, и натиснете бутона за планиране. Storrito автоматично ще публикува вашия Reel за вас в посоченото време.
  2. Можете също така да публикувате макарата си веднага, като натиснете Post now, за да я публикувате в профила си в Instagram. Забележка: Моля, предвидете известно време за публикуването, то трябва да визуализира видеото. Не кликвайте два пъти върху бутона за публикуване.

  Step 4
  5

  Календар за планиране на Instagram макари

  В раздела на менюто История на макарите ще видите всички планирани и публикувани макари. Този преглед е полезен за вашия екип за планиране на управлението на социалните медии, за да видите коя макара ще бъде публикувана след това.

  Step 5

Frequently asked questions

Трябва ли да направя нещо в деня, за който е насрочен манежът?
Не, за разлика от други софтуери за планиране на Instagram, Storrito.com работи 100% автоматично! Ние ще публикуваме автоматично вашия Reel вместо вас. Така че можете да планирате Reels много по-рано и да се наслаждавате на свободното си време през уикенда.
Къде и кога мога да видя моята макара в Instagram?
Можете просто да проверите това на мобилния си телефон в приложението Instagram и да видите дали вашата макара е публикувана. Важно: Подобно на други софтуери за видео, Storrito трябва да визуализира видеоклипа ви в Instagram, преди да го публикува, така че това може да отнеме минута. Моля, не натискайте бутона за публикуване два пъти - това няма да ускори процеса 😉
Безплатен ли е Storrito? - Защо трябва да плащам за него?
През последните няколко месеца екипът ни за разработка инвестира много време в тази нова функция. Сега ние сме първият доставчик на софтуер на пазара за планиране на Instagram макари от вашия настолен компютър. С нас можете да бъдете първите, които ще предложат това на своите клиенти.
Можем ли да работим в екип?
Да, можете да поканите безплатно толкова членове на екипа, колкото искате в Storrito.

Готови ли сте да започнете да планирате своите макари за Instagram?Започнете безплатната си пробна версия днес.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.