Как да планирате макарите на Instagram

Вероятно се питате: можете ли да планирате Instagram макари? - Да, можете! Решението, което търсите, се нарича: Storrito.com

Storrito.com - Графикът за Instagram макари:

Storrito е идеалният инструмент за планиране за мениджъри на социални медии. Нашият софтуер ви позволява да качвате барабани за Instagram от уеб браузъра си. Можете да планирате своя Instagram Reel и Story предварително, удобно от вашия лаптоп или настолен компютър. Ето някои предимства:

 1. Можете да добавяте надписи с хаштагове, споменавания и др.
 2. Storrito ще публикува 100% автоматично Reel вместо вас! Не се изискват никакви ръчни действия от ваша страна.
 3. Можете да споделяте кръстосано своя Reel във Facebook и в основния си канал заедно с другите си публикации.

Как да планирате Instagram макари с Storrito.com

Следвайте това ръководство стъпка по стъпка, за да научите как работи планирането и автоматичното публикуване в Instagram:
  1

  Регистрирайте се в Storrito.com

  Storrito.com е уеб приложение, така че не е необходимо да изтегляте нищо. То работи в Chrome, Firefox и дори в Internet Explorer. Можете просто да се регистрирате в Storrito.com с вашия профил в Google или с вашия имейл адрес и парола.

  Step 1
  2

  Свържете профила си в Instagram.

  След като се регистрирате, можете да свържете профила си в Instagram със Storrito. Просто въведете потребителското си име в Instagram, известно също като дръжка на Instagram, и паролата си. Не се притеснявайте, връзката е сигурна! Кликнете върху "Запазване на тази връзка" и сте готови! 💪

  Step 2
  3

  Качете първата си макара в Instagram от компютър

  Следвайте следните стъпки:

  1. Щракнете върху Закачване на видео на макара и изберете MP4-файла от вашия настолен компютър.
  2. След това можете да качите заглавна снимка за вашата макара.
  3. След това напишете заглавие за своя Instageram Reel, като използвате хаштагове и споменавания
  4. Можете да препоръчате своя Reel във Facebook, въпреки че нямате профил във Facebook, свързан с профила ви в Instagram. Освен това можете да споделите своя Instagram Reel и в основната си емисия.

  Step 3
  4

  Планирайте и автоматично публикувайте своите макари

  Ако всичко е готово, можете да започнете да планирате своя Instagram Reel или да го публикувате веднага:

  1. Изберете час и дата, когато искате да бъде публикуван вашият Reel, и натиснете бутона за планиране. Storrito автоматично ще публикува вашия Reel за вас в посоченото време.
  2. Можете също така да публикувате макарата си веднага, като натиснете Post now, за да я публикувате в профила си в Instagram. Забележка: Моля, предвидете известно време за публикуването, то трябва да визуализира видеото. Не кликвайте два пъти върху бутона за публикуване.

  Step 4
  5

  Календар за планиране на Instagram макари

  В раздела на менюто История на макарите ще видите всички планирани и публикувани макари. Този преглед е полезен за вашия екип за планиране на управлението на социалните медии, за да видите коя макара ще бъде публикувана след това.

  Step 5

Frequently asked questions

Трябва ли да направя нещо в деня, за който е насрочен манежът?
Не, за разлика от други софтуери за планиране на Instagram, Storrito.com работи 100% автоматично! Ние ще публикуваме автоматично вашия Reel вместо вас. Така че можете да планирате Reels много по-рано и да се наслаждавате на свободното си време през уикенда.
Къде и кога мога да видя моята макара в Instagram?
Можете просто да проверите това на мобилния си телефон в приложението Instagram и да видите дали вашата макара е публикувана. Важно: Подобно на други софтуери за видео, Storrito трябва да визуализира видеоклипа ви в Instagram, преди да го публикува, така че това може да отнеме минута. Моля, не натискайте бутона за публикуване два пъти - това няма да ускори процеса 😉
Безплатен ли е Storrito? - Защо трябва да плащам за него?
През последните няколко месеца екипът ни за разработка инвестира много време в тази нова функция. Сега ние сме първият доставчик на софтуер на пазара за планиране на Instagram макари от вашия настолен компютър. С нас можете да бъдете първите, които ще предложат това на своите клиенти.
Можем ли да работим в екип?
Да, можете да поканите безплатно толкова членове на екипа, колкото искате в Storrito.

Готови ли сте да започнете да планирате своите макари за Instagram?Започнете безплатната си пробна версия днес.