Instagram-kelojen aikatauluttaminen

Kysyt varmaan itseltäsi: voiko Instagram-kierroksia ajoittaa? - Kyllä voit! Etsimäsi ratkaisu on nimeltään: Storrito.com

Storrito.com - Instagram-kelien aikatauluttaja:

Storrito on täydellinen aikataulutustyökalu sosiaalisen median johtajille. Ohjelmistomme avulla voit ladata Instagram-keloja verkkoselaimestasi. Voit suunnitella Instagram Reelisi ja Storysi etukäteen, mukavasti kannettavalta tietokoneeltasi tai pöytätietokoneeltasi. Tässä muutamia etuja:

 1. Voit lisätä kuvateksteihin hashtageja, mainintoja jne.
 2. Storrito postittaa Reelin 100% automaattisesti puolestasi! Sinulta ei tarvita mitään manuaalisia toimenpiteitä.
 3. Voit jakaa Reelisi Facebookissa ja päävirrassasi muiden julkaisujesi ohella.

Instagram-kelojen aikatauluttaminen Storrito.comin avulla

Seuraa tätä vaiheittaista ohjetta ja opi, miten Instagram Reelsin aikataulutus ja automaattinen postaus toimii:
  1

  Rekisteröidy osoitteessa Storrito.com

  Storrito.com on verkkosovellus, joten mitään ei tarvitse ladata. Se toimii Chromessa, Firefoxissa ja jopa Internet Explorerissa. Voit yksinkertaisesti rekisteröityä osoitteessa Storrito.com Google-tililläsi tai sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla.

  Step 1
  2

  Yhdistä Instagram-tilisi.

  Kun olet rekisteröitynyt, voit yhdistää Instagram-tilisi Storritoon. Syötä vain Instagram-käyttäjätunnuksesi, joka tunnetaan myös Instagram-kahvana, ja salasanasi. Ei huolta, yhteys on turvallinen! Klikkaa "Tallenna tämä yhteys" ja olet valmis! 💪

  Step 2
  3

  Lataa ensimmäinen Instagram-kelasi tietokoneelta

  Seuraa näitä ohjeita:

  1. Napsauta Lataa kelavideo ja valitse MP4-tiedosto työpöytätietokoneeltasi.
  2. Seuraavaksi voit ladata kansikuvan Kelaan.
  3. Kirjoita sitten kuvateksti Instageram Reelille käyttämällä hashtageja ja mainintoja.
  4. Voit suositella Reeliäsi Facebookissa, vaikka sinulla ei olisi Facebook-tiliä yhdistettynä Instagram-tiliisi. Lisäksi voit jakaa Instagram Reelisi myös pääfeedissäsi.

  Step 3
  4

  Aikatauluta ja lähetä kelasi automaattisesti

  Jos kaikki on valmiina, voit aloittaa Instagram-kelasi ajoittamisen tai julkaista sen heti:

  1. Valitse kellonaika ja päivämäärä, jolloin haluat julkaista kiekkosi, ja paina Aikataulu-painiketta. Storrito julkaisee Reelisi automaattisesti puolestasi annettuna ajankohtana.
  2. Voit myös julkaista Kelauksesi heti klikkaamalla Post now ja julkaista sen Instagram-tilillesi. Huomautus: Varaa julkaisuun jonkin verran aikaa, sillä sen on renderöitävä video. Älä napsauta julkaisupainiketta kahdesti.

  Step 4
  5

  Instagram Reels aikataulutuskalenteri

  Kelojen historia -valikon välilehdellä näet kaikki ajastetut ja lähetetyt kelat. Tämä yleiskatsaus on hyvä sosiaalisen median hallinnan suunnittelutiimillesi, jotta se näkee, mikä Reel julkaistaan seuraavaksi.

  Step 5

Frequently asked questions

Täytyykö minun tehdä mitään sinä päivänä, jolloin Kela on suunniteltu?
Ei, toisin kuin muut Instagram-aikataulusoftat, Storrito.com toimii 100% automaattisesti! Me postitamme Reelisi automaattisesti puolestasi. Voit siis suunnitella Reelit paljon etukäteen ja nauttia vapaa-ajastasi viikonloppuna.
Missä ja milloin näen Instagram-kelani?
Voit yksinkertaisesti tarkistaa tämän matkapuhelimestasi Instagram-sovelluksesta ja katsoa, onko Kelasi lähetetty. Tärkeää: Kuten muidenkin video-ohjelmistojen, Storriton on renderöitävä Instagram Reel -videosi ennen sen julkaisemista, joten tämä voi kestää hetken. Älä paina julkaisupainiketta kahdesti - se ei nopeuta prosessia 😉.
Onko Storrito ilmainen? - Miksi minun on maksettava siitä?
Kehitystiimimme on käyttänyt paljon aikaa tähän uuteen ominaisuuteen viime kuukausina. Olemme nyt markkinoiden ensimmäinen ohjelmistotoimittaja, joka voi aikatauluttaa Instagram Reels -videokuvia työpöytätietokoneeltasi. Meidän avullamme voit olla ensimmäinen, joka tarjoaa tätä asiakkaillesi.
Voimmeko työskennellä tiimissä?
Kyllä, voit kutsua Storritoon maksutta niin monta tiimin jäsentä kuin haluat.

Oletko valmis aloittamaan Instagram-kelojen aikatauluttamisen?Aloita ilmainen kokeilujakso tänään.