Aikatauluta Instagram-tarinat

Kysyt varmaan itseltäsi: voiko Instagram Storiesin ajoittaa? - Kyllä voit! Etsimäsi ratkaisu on nimeltään: Storrito.com

Instagram Story Scheduler:

Storrito on aikataulutustyökalu Instagram- ja Facebook-tarinoita varten. Sinun ei siis tarvitse huolehtia tarinoiden lähettämisestä kiireisen työviikon aikana tai viikonloppuisin. Sen avulla voit mm:

  1. Aikatauluttaa ja lähettää automaattisesti IG-tarinasi (ilman mitään vaatimuksia).
  2. Lataa valokuvia ja videoita suoraan työpöytätietokoneeltasi

Instagram-tarinoiden aikatauluttaminen Storriton avulla

Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita ja opi, miten Instagram-tarinoiden aikataulutus toimii:
    1

    Rekisteröidy osoitteessa Storrito

    Storrito on verkkosovellus, joten mitään ei tarvitse ladata. Voit yksinkertaisesti rekisteröityä osoitteessa Storrito.com Google-tililläsi tai sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla.

    Step 1
    2

    Yhdistä Instagram-tilisi

    Kun olet suorittanut kirjautumisprosessin, näet painikkeen, jossa lukee "Yhdistä Instagram-tili". Ensin sinun on vahvistettava sijaintisi. Syötä sitten Instagram-käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Ei hätää, yhteys on turvallinen. Klikkaa "Tallenna tämä yhteys" ja olet valmis! 💪

    Step 2
    3

    Lataa Instagram-tarinasi tietokoneelta

    Nyt kun tilisi on yhdistetty, on aika aloittaa valokuvien ja videoiden lataaminen. Voit yksinkertaisesti raahata ja pudottaa tiedostot galleriaan työpöydältäsi. Kun tiedostosi on ladattu, napsauta valokuvaa, jonka haluat julkaista, ja ponnahdusikkunassa voit joko suoraan "lähettää tai ajoittaa" kuvan Instagram-tarinaan tai voit napsauttaa "muokkaa" avataksesi tarinankäsittelyohjelman.

    Step 3
    4

    Käytä tarinaeditoria tarrojen lisäämiseen tarinaan.

    Nopea tutustuminen editoriin osoittaa, että sinulla on valtavasti luovaa vapautta muokata mediaa. Voit lisätä juttuusi hashtageja, linkkitarroja, paikannuksia, pollareita ja countdown-ajastimen. Kun olet valmis ja luonut täydellisen kuvan tai videon, napsauta "Tallenna " oikeassa yläkulmassa tallentaaksesi tarinamallisi ja siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen.

    Step 4
    5

    Aikatauluta Instagram-tarinasi

    Viimeinen vaihe on aikatauluttaa tarinasi. Napsauta siis samaa tarinaa galleriassa ja valitse tällä kertaa "Post/Schedule", jolloin avautuu aikataulutusnäkymä. Voit ajoittaa tarinasi:

    1. Valitse Instagram-tili, jolle haluat julkaista tarinan
    2. Jos haluat ajastaa sen myös Facebook-tarinana, napsauta alla olevaa valintanappia, jolloin Storrito lähettää tarinasi automaattisesti ristiin Facebookiin.
    3. Voit myös lisätä pyyhkäisylinkin, jos sinulla on yli 10.000 seuraajaa
    4. Valitse lopuksi päivämäärä ja kellonaika, jolloin ajastat tarinasi.

Frequently asked questions

Missä näen ajastetut tarinani?
Kun järjestelmä renderöi mediasi, näet tarinasi tilan oikeassa sarakkeessa, näet kellon, kun se on ajastettu, tai vihreän valintamerkin, kun se on onnistuneesti lähetetty Instagram-tilillesi.
Voitko myös ajoittaa Facebook-tarinoita?
Kuten edellä mainittiin, voit myös ajoittaa Facebook-tarinoita. Storrito lähettää tarinasi automaattisesti ristiin Instagram-tiliisi liitetylle Facebook-sivulle. Jos sinulla on useita Facebook-sivuja yhdistettynä, näet kaikki sivut tässä näkymässä ja voit valita, mihin se julkaistaan.
Instagram-tarinoiden joukkoaikataulu?
Voit säästää vieläkin enemmän aikaa, kun voit myös ajoittaa tarinat irtotavarana.

Oletko valmis aloittamaan Instagram-tarinoiden aikatauluttamisen?Aloita ilmainen kokeilujakso tänään.