Načrtovanje Instagramovih zgodb

Verjetno se sprašujete: ali lahko načrtujete Instagramove zgodbe? - Da, lahko! Rešitev, ki jo iščete, se imenuje: Storrito.com

Načrtovalec zgodbe Instagram:

Storrito je orodje za načrtovanje zgodb za Instagram in Facebook. Tako vam ni treba skrbeti za objavljanje zgodb med napornim delovnim tednom ali med vikendi. Omogoča vam, da:

 1. načrtovanje in samodejno objavljanje zgodb IG (brez kakršnih koli omejitev)
 2. Naložite svoje fotografije in videoposnetke neposredno iz namiznega računalnika

Kako načrtovati Instagramove zgodbe s Storritom

Če želite izvedeti, kako deluje načrtovanje zgodbe Instagram, sledite tem navodilom po korakih:
  1

  Prijavite se na Storrito

  Storrito je spletna aplikacija, zato vam ni treba ničesar prenesti. Preprosto se lahko prijavite na Storrito.com z računom Google ali e-poštnim naslovom in geslom.

  Step 1
  2

  Povežite svoj račun Instagram

  Ko končate postopek prijave, se prikaže gumb "Poveži račun Instagram". Najprej morate potrditi svojo lokacijo. Nato vnesite svoje uporabniško ime in geslo za Instagram. Brez skrbi, povezava je varna. Kliknite na "Save this Connection" (Shrani to povezavo) in končali ste! 💪

  Step 2
  3

  Prenos zgodbe Instagram iz računalnika

  Ko ste povezali račun, je čas, da začnete nalagati fotografije in videoposnetke. Datoteke lahko preprosto povlečete in spustite v galerijo z namizja. Ko so datoteke naložene, kliknite na fotografijo, ki jo želite objaviti, in v pojavnem oknu lahko sliko neposredno "objavite ali načrtujete" v zgodbo Instagram ali pa kliknete na "uredi", da se odpre urejevalnik zgodbe.

  Step 3
  4

  Z urejevalnikom zgodbe dodajte nalepke v svojo zgodbo

  Že hiter pregled urejevalnika pokaže, da imate pri urejanju medijev ogromno svobode pri ustvarjanju. Svoji zgodbi lahko dodate označke, povezave, lokacije, polja in časomer za odštevanje. Ko končate in ustvarite popolno sliko ali videoposnetek, kliknite "Uhrani " v zgornjem desnem kotu, da shranite predlogo zgodbe in preidete na naslednji korak.

  Step 4
  5

  Načrtovanje zgodb na Instagramu

  Zadnji korak je načrtovanje zgodbe. Zato kliknite na isto zgodbo v galeriji in tokrat izberite "Objava/razpored", da se odpre pogled za načrtovanje. Načrtovanje zgodbe:

  1. Izberite račun na Instagramu, na katerem želite objaviti zgodbo.
  2. Če jo želite načrtovati tudi kot zgodbo za Facebook, kliknite spodnji radijski gumb in Storrito bo vašo zgodbo samodejno navzkrižno objavil na Facebooku
  3. Če imate več kot 10.000 sledilcev, lahko dodate tudi povezavo s potegom navzgor
  4. Na koncu izberite datum in uro za načrtovanje zgodbe

Frequently asked questions

Kje lahko vidim svoje načrtovane zgodbe?
Ko sistem upodobi vaš medij, lahko v desnem stolpcu vidite stanje zgodbe, uro, ko je zgodba načrtovana, ali zeleno kljukico, ko je bila uspešno objavljena v vašem računu Instagram.
Ali lahko načrtujete tudi zgodbe v Facebooku?
Kot smo že omenili, lahko načrtujete tudi zgodbe v Facebooku. Storrito bo samodejno objavil vašo zgodbo na strani Facebook, ki je povezana z vašim računom Instagram. Če imate povezanih več strani Facebook, boste v tem pogledu videli vse strani in lahko izberete tisto, na kateri naj bo objavljena.
Množično načrtovanje Instagramovih zgodb?
Če želite prihraniti še več časa, lahko zgodbe načrtujete tudi množično.

Ste pripravljeni za načrtovanje zgodb na Instagramu?Še danes začnite z brezplačnim preizkusom.