Instagram Story Maker Online

Ste se naveličali uporabljati telefon za ustvarjanje Instagramovih zgodb? Preizkusite našo novo spletno aplikacijo Story Maker. Ustvarjajte zgodbe z nalepkami, GIF-i in emojiji v namiznem računalniku in jih samodejno objavite na Instagramu.

Storrito.com - omogoča spletno ustvarjanje in urejanje zgodb na Instagramu

Storrito je spletni urejevalnik za Instagramove zgodbe. Povzema izkušnjo, ki jo dobite na pametnem telefonu, in uporabnikom omogoča vključevanje elementov, ki so značilni za Instagram, kot so nalepke s povezavami, hashtagi, omembe in vedno priljubljeni GIF-i. Za razliko od orodij, usmerjenih v oblikovanje, kot sta Canva ali Adobe Express, se Storrito osredotoča na zagotavljanje funkcij, značilnih za izvirno aplikacijo Instagram, uporabnikom.

Ključne prednosti Storrito.com vključujejo:

 1. Urejevalnik zgodb omogoča udobno ustvarjanje in urejanje zgodb IG v namiznem računalniku.
 2. Zgodbi lahko dodate vse vrste nalepk Instagram: kot so Hashtags, Polls, Link-Sticker, Locations, Quizzes itd.
 3. Naložite lahko videoposnetke, daljše od 15 sekund, Storrito pa jih bo samodejno razrezal na dele.
 4. Zgodbo lahko prenesete ali jo načrtujete vnaprej, tako da lahko uživate v vikendu.
 5. Storrito zagotavlja 100-odstotno samodejno objavljanje, nobeno obvestilo vas ne bo motilo - nikoli!

Kako ustvariti Instagramove zgodbe s Storritom

V tem priročniku po korakih se naučite, kako deluje spletni program Instagram Story Maker:
  1

  Prijavite se za Storrito.com

  Storrito je spletna aplikacija, zato vam ni treba ničesar prenesti. Deluje v brskalnikih Chrome, Firefox in Internet Explorer. Preprosto se lahko prijavite na spletnem mestu Storrito.com s svojim računom Google ali e-poštnim naslovom in geslom. In začnite uporabljati urejevalnik prek spleta v svojem brskalniku.

  Step 1
  2

  V galerijo naložite medijske datoteke

  V galerijo lahko naložite slike ali videoposnetke. Programska oprema omogoča upravljanje datotek v strukturi map, tako da lahko organizirate vsebino zgodb različnih računov strank. Ko je datoteka naložena, jo lahko odprete in nadaljujete z naslednjim korakom, urejanjem zgodbe.

  Step 2
  3

  Ustvarjanje in urejanje zgodb prek spleta iz namiznega računalnika

  Že hiter pregled urejevalnika zgodb pokaže, da imate pri urejanju medijev ogromno svobode pri ustvarjanju. Zgodbi lahko dodate besedila, gif-e, emojije, slike, oblike in nalepke, kot so hashtags, link-stickers, locations, polls in countdown timer. Glavna prednost v primerjavi z drugimi orodji za izdelavo zgodb na Instagramu, kot sta Canva in Adobe, je v tem, da lahko te izvirne elemente dodate svoji zgodbi in si ogledate, kako bo zgodba videti, ko bo objavljena. Poleg tega vam Storrito.com omogoča, da zgodbo neposredno objavite na svojem računu (premijska funkcija) in jo celo načrtujete. Lahko pa tudi samo prenesete zgodbo in jo ročno objavite na Instagramu.

  4

  Načrtovanje in samodejno objavljanje ustvarjene zgodbe

  Storrito ima edinstveno funkcijo za neposredno objavo zgodbe na Instagramu iz namiznega računalnika. Zagotavlja tudi možnost scheudlinga in 100-odstotno možnost samodejnega objavljanja. Najbolje je, da jo preizkusite na spletnem mestu Storrito.com

  Step 4

Frequently asked questions

Ali je ustvarjalec zgodbe Instagram Story brezplačen?
Odvisno, lahko se brezplačno prijavite na Storrito, ustvarite zgodbo v urejevalniku in jo prenesete. Če pa jo želite objaviti ali načrtovati neposredno v svojem računu Instagram, jo morate nadgraditi.
Ali lahko načrtujete tudi zgodbe v Facebooku?
Da, svoje zgodbe lahko navzkrižno objavite tudi v Facebooku. Storrito bo samodejno navzkrižno objavil vašo zgodbo na strani Facebook, ki je povezana z vašim računom Instagram. Če imate povezanih več strani na Facebooku, se prikaže seznam vseh strani, med katerimi lahko izbirate.
Kje lahko vidim svoje zgodbe?
Ko sistem upodobi vaš medij, ga boste lahko prenesli ali pa si v desnem stolpcu ogledali stanje zgodbe, če je bilo načrtovano. Pri načrtovanih zgodbah vidite uro, zelena kljukica pa označuje, kdaj jo je Storrito uspešno objavil v vašem računu Instagram.

Preizkusite #1 Instagram Story Maker OnlineZačnite še danes.