Instagram Story Maker verkossa

Oletko kyllästynyt käyttämään puhelintasi Instagram Storiesin tekemiseen? Kokeile uutta online Story Makeria. Luo tarinoita tarroilla, GIF-kuvilla ja hymiöillä pöytätietokoneellasi ja lähetä ne automaattisesti Instagramiin.

Storrito.com - voit luoda ja muokata Instagram-tarinoita verkossa.

Storrito on online-toimittaja Instagram Storiesille. Se jäljittelee älypuhelimella saatavaa kokemusta, ja sen avulla käyttäjät voivat sisällyttää Instagramiin omia elementtejä, kuten linkkitarroja, hashtageja, mainintoja ja aina suosittuja GIF-kuvia. Toisin kuin Canvan tai Adobe Expressin kaltaiset suunnittelupainotteiset työkalut, Storrito keskittyy tarjoamaan käyttäjille alkuperäiselle Instagram-sovellukselle ominaisia ominaisuuksia.

Storrito.comin keskeisiä etuja ovat mm:

 1. Story-editorin avulla voit luoda ja muokata IG-tarinoita mukavasti työpöytätietokoneellasi.
 2. Voit lisätä tarinaan kaikenlaisia Instagram-tarroja: kuten Hashtagit, Pollit, Link-tarrat, Lokaatiot, Visat jne.
 3. Voit ladata yli 15 sekuntia pitempiä videoita, ja Storrito leikkaa ne automaattisesti osiin
 4. Voit ladata tarinasi tai ajoittaa sen etukäteen, jotta voit nauttia viikonlopustasi.
 5. Storrito tarjoaa 100% automaattisen postauksen, mikään ilmoitus ei häiritse sinua - koskaan!

Instagram-tarinoiden luominen Storriton avulla

Seuraa tätä vaiheittaista ohjetta ja opi, miten Instagram Story Maker toimii verkossa:
  1

  Rekisteröidy Storrito.com-palveluun

  Storrito on verkkopohjainen sovellus, joten mitään ei tarvitse ladata. Se toimii Chromessa, Firefoxissa ja Internet Explorerissa. Voit yksinkertaisesti rekisteröityä osoitteessa Storrito.com Google-tililläsi tai sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla. Ja aloita editorin käyttö verkossa selaimessasi.

  Step 1
  2

  Lataa mediatiedostot galleriaan

  Voit ladata kuvia tai videoita galleriaan. Ohjelmiston avulla voit hallita tiedostoja kansiorakenteessa, joten voit järjestää eri asiakastilien tarinasisällön. Kun olet ladannut tiedoston, voit avata sen ja jatkaa seuraavaan vaiheeseen, tarinan muokkaamiseen.

  Step 2
  3

  Luo ja muokkaa tarinoita verkossa työpöytätietokoneestasi käsin

  Nopea tutustuminen tarinaeditoriin osoittaa, että sinulla on valtavasti luovaa vapautta muokata mediaasi. Voit lisätä tarinaan tekstejä, gif-kuvia, hymiöitä, kuvia, muotoja ja tarroja, kuten hashtageja, linkkitarroja, paikannuksia, pollareita ja countdown-ajastimen. Tärkein etu muihin Instagram Story Makers -ohjelmiin, kuten Canvaan ja Adobeen, verrattuna on se, että voit lisätä natiivit elementit tarinaan ja nähdä, miltä tarina näyttää, kun se on julkaistu. Lisäksi Storrito.comin avulla voit julkaista tarinan suoraan tilillesi (premium-ominaisuus) ja jopa aikatauluttaa sen. Voit kuitenkin myös vain ladata tarinan ja lähettää sen manuaalisesti Instagramiin.

  4

  Aikatauluta ja lähetä luotu tarinasi automaattisesti

  Storritossa on ainutlaatuinen ominaisuus, jolla voit lähettää tarinasi suoraan Instagramiin työpöytätietokoneestasi. Se tarjoaa myös scheudling-mahdollisuuden ja 100-prosenttisen automaattisen postausmahdollisuuden. Parasta, että menet eteenpäin ja kokeilet sitä osoitteessa Storrito.com

  Step 4

Frequently asked questions

Onko Instagram Story -tekijä ilmainen?
Riippuu siitä, voit rekisteröityä Storritoon ilmaiseksi ja luoda tarinasi editorissa ja ladata sen. Jos kuitenkin haluat julkaista tai aikatauluttaa sen suoraan Instagram-tilillesi, sinun on päivitettävä.
Voitko myös ajoittaa Facebook-tarinoita?
Kyllä, voit myös julkaista tarinoita Facebookissa. Storrito lähettää tarinasi automaattisesti ristiin Instagram-tiliisi liitetylle Facebook-sivulle. Jos sinulla on useita Facebook-sivuja liitettynä, näet luettelon kaikista sivuista, joista voit valita.
Missä näen tarinani?
Kun järjestelmä on renderöinyt mediasi, voit ladata sen, tai jos se on ajastettu, näet tarinasi tilan oikeassa sarakkeessa. Näet kellon ajastetuille tarinoille tai vihreä valintamerkki osoittaa, kun Storrito on onnistuneesti lähettänyt sen Instagram-tilillesi.

Kokeile #1 Instagram Story Maker OnlineAloita jo tänään.