Načrtovanje Instagramovih zgodb z nalepko za povezave

Morda se sprašujete: ali lahko načrtujete Instagramove zgodbe z nalepko s povezavo? Da, lahko! Programska oprema, ki jo potrebujete, se imenuje: Storrito.com

Storrito.com - Načrtovalec zgodbe Instagram:

Storrito je orodje za načrtovanje zgodb za Instagram in Facebook. Tako vam ni treba skrbeti za objavljanje zgodb med napornim delovnim tednom ali med vikendi. Omogoča vam, da:

 1. načrtovanje in samodejno objavljanje zgodb IG (brez kakršnih koli obvestil)
 2. Naložite svoje fotografije in videoposnetke neposredno iz namiznega računalnika
 3. To je edini načrtovalnik na trgu, ki vam omogoča načrtovanje zgodbe z nalepko s povezavo

Kako načrtovati Instagramove zgodbe z nalepko za povezave

V tem priročniku po korakih se naučite, kako v zgodbo na Instagramu dodati nalepko s povezavo in jo načrtovati za prihodnji čas:
  1

  Prijavite se na Storrito

  Storrito je spletna aplikacija, zato vam ni treba ničesar prenesti. Preprosto se prijavite na Storrito.com z Googlovim računom ali e-poštnim naslovom in geslom.

  Step 1
  2

  Povežite svoj račun Instagram

  Ko končate postopek prijave, se prikaže gumb z napisom "Poveži račun Instagram". Najprej potrdite svojo lokacijo. Nato vnesite svoje uporabniško ime in geslo za Instagram. Brez skrbi, povezava je varna. Kliknite na "Save this Connection" (Shrani to povezavo) in končali ste! 💪 (Opomba: za začetek načrtovanja zgodb morate najprej nadgraditi plačljiv načrt.)

  Step 2
  3

  Začetek nalaganja medijskih datotek iz računalnika

  Ko je račun Instagram povezan, lahko naložite fotografije ali videoposnetke. Preprosto povlecite in spustite datoteke v galerijo z namizja. Nato kliknite medijsko datoteko, ki jo želite uporabiti za svojo zgodbo. V pojavnem oknu lahko sliko neposredno "objavite ali razporedite" v zgodbo Instagram ali pa kliknete na "uredi", da odprete urejevalnik zgodbe Storrito in začnete dodajati nalepke, kot je nalepka s povezavo.

  Step 3
  4

  Z urejevalnikom zgodbe v zgodbo dodajte nalepko s povezavo.

  Že hiter pregled urejevalnika razkrije izjemne ustvarjalne možnosti. Svoji zgodbi lahko dodate nalepko povezava, hashtage, lokacije, poljke in časomer za odštevanje. Preprosto vzemite nalepko povezave, jo namestite na zgodbo, vnesite URL, na katerega želite vzpostaviti povezavo, in ji dajte naslov za prikaz. Nato v zgornjem desnem kotu kliknite "Save ", da shranite zgodbo in preidete na naslednji korak.

  Step 4
  5

  Načrtovanje zgodb Instagram z nalepko za povezave

  Zadnji korak je načrtovanje zgodbe. To storite tako, da v galeriji kliknete isto zgodbo in tokrat izberete "Objavi/razpored", da se odpre pogled za načrtovanje. Za načrtovanje zgodbe:

  1. Izberite račun na Instagramu, v katerem želite objaviti zgodbo.
  2. Če jo želite načrtovati tudi za Facebook, kliknite spodnji radijski gumb in Storrito bo zgodbo samodejno navzkrižno objavil na Facebooku
  3. Na koncu izberite čas in datum za samodejno objavo zgodbe

Frequently asked questions

Kje lahko vidim svoje načrtovane zgodbe?
Ko sistem obdela vaše medije, boste v desnem stolpcu videli stanje zgodbe. Videli boste uro, ko bo zgodba načrtovana, ali zeleno kljukico, ko bo uspešno objavljena v vašem računu Instagram.
Ali lahko načrtujete tudi zgodbe z nalepko s povezavo?
Da, kot je prikazano zgoraj. Storrito je edini načrtovalec zgodb na trgu, ki vam omogoča načrtovanje zgodb Instagram z nalepko s povezavo.
Množično načrtovanje Instagramovih zgodb?
Če želite prihraniti še več časa, lahko s Storritom tudi množično načrtujete zgodbe.

Ste pripravljeni za načrtovanje zgodb na Instagramu?Še danes začnite z brezplačnim preizkusom.