Naložite kolute Instagrama iz računalnika

Na tem spletnem mestu boste izvedeli: Kako naložite kolute Instagram iz namiznega računalnika ali računalnika Mac. Prav tako lahko načrtujete snemanje kolutov za Instagram in jih samodejno objavite ob najboljšem času v dnevu.

Storrito.com - Uploader in načrtovalec Instagramovih kolutov za PC

Storrito je odlično orodje za upravitelje družabnih medijev. Programska oprema omogoča nalaganje in samodejno objavljanje kolutov Instagram iz spletnega brskalnika. Svoje Reels lahko tudi načrtujete vnaprej, kar lahko storite kar iz prenosnega računalnika. Omogoča vam naslednje stvari:

 1. Naložite Reels iz računalnika in dodajte naslovno sliko
 2. Dodajte napis s hashtagi
 3. Izberite datum in uro za načrtovanje snemanja kolutov
 4. Enako lahko storite z Instagram Stories

Kako naložiti in objaviti kolute Instagram iz računalnika

V tem priročniku si po korakih oglejte, kako deluje:
  1

  Prijavite se na Storrito.com

  Storrito je spletna aplikacija, zato vam ni treba ničesar prenesti. Deluje v brskalnikih Chrome, Firefox in celo v brskalniku Internet Explorer. Preprosto se lahko prijavite na spletnem mestu Storrito.com s svojim računom Google ali e-poštnim naslovom in geslom.

  Step 1
  2

  Povežite svoj račun Instagram.

  Ko se prijavite, lahko svoj račun Instagram povežete z aplikacijo Storrito. Najprej morate potrditi svojo lokacijo. Nato vnesite svoje uporabniško ime in geslo za Instagram. Brez skrbi, povezava je varna! Kliknite na "Shrani to povezavo" in končali ste! 💪

  Step 2
  3

  Naložite svoj prvi kolut Instagram iz računalnika

  (Opomba: Objava kolutov Instagram je premijska funkcija Storrita, zato morate pred nalaganjem našega koluta nadgraditi. Zato kliknite upgarde in izberite število računov Instagram, ki jih trenutno upravljate, nato pa plačajte s kreditno kartico ali PayPal, da aktivirate naročnino.) Ko to storite, se lahko vrnete na Reels v levi menijski vrstici in izberete račun, na katerega želite naložiti svoj Instagram Reel. Kliknite Našlji video z bobnom in izberite datoteko MP4 iz namiznega računalnika. Nato lahko izberete, da naložite naslovno fotografijo za svoj Reel.

  Step 3
  4

  Dodajanje napisa v Instagram Reel

  Zadnji korak je, da napišete napis za svoj posnetek Instageram Reel z uporabo hashtagov itd. Svoj Reel lahko priporočite tudi Facebooku, čeprav račun Facebook ni povezan z vašim računom Instagram. Nenazadnje se lahko odločite, da boste svoj Instagram Reel delili s svojim glavnim virom. Na ta način bo vaš Instagram Reel prikazan tudi v mreži vašega profila poleg vaših drugih objav. Če je vse nastavljeno, kliknite Publish Reel now! in ga objavite na svojem računu Instagram. Storrito bo zdaj za vas objavil vaš kolut. Dajte mu minuto časa. Videoposnetek mora prikazati. Ne kliknite dvakrat na gumb za objavo.

  Step 4

Frequently asked questions

Ali lahko načrtujem tudi snemanje svojih kolutov za Instagram?
Da, kmalu bomo dodali funkcijo za načrtovanje kolutov Instagram. Tako lahko načrtujete Reels vnaprej in uživate v prostem času ob koncih tedna.
Kje in kdaj vidim svoj Instagram Reel?
To lahko preprosto preverite v mobilnem telefonu v aplikaciji Instagram in preverite, ali je bil vaš Reel objavljen. Pomembno: Storrito mora tako kot druga programska oprema za videoposnetke pred objavo izrisati vaš videoposnetek Instagram Reel, zato lahko to traja nekaj minut. Ne pritiskajte gumba za objavo dvakrat - postopek zaradi tega ne bo hitrejši 😉
Zakaj ga moram plačati?
Naša razvojna ekipa je v zadnjih nekaj mesecih veliko časa vložila v to novo funkcijo in zdaj smo prvi ponudnik programske opreme na trgu za nalaganje in načrtovanje kolutov Instagram iz namiznega računalnika. Z nami ste lahko prvi, ki boste to ponudili svojim strankam. Na voljo imamo brezplačno poskusno različico za Instagramove zgodbe, s katero lahko nadaljujete in preizkusite našo platformo. Če pa želite odkleniti Instagram Reels, morate nadgraditi.

Ste pripravljeni naložiti svoj prvi kolut za Instagram iz računalnika?Še danes začnite z brezplačnim preizkusom.