Încărcați rolele Instagram de pe PC

Pe acest site veți învăța: Cum să încărcați Instagram Reels de pe PC-ul desktop sau Mac. De asemenea, puteți să vă programați Instagram Reels și să le postați automat în cel mai bun moment al zilei.

Storrito.com - Încărcător și programator de role Instagram pentru PC

Storrito este instrumentul perfect pentru managerii de social media. Software-ul vă permite să încărcați și să postați automat Instagram Reels din browserul dvs. web. De asemenea, vă puteți programa din timp Reelurile, confortabil de pe laptop. Vă permite să faceți următoarele lucruri:

 1. Încărcați Reel-uri de pe PC și adăugați o imagine de copertă
 2. Adăugați o legendă cu hashtag-uri
 3. Alegeți o dată și o oră pentru a vă programa Reel-ul
 4. Puteți face același lucru cu Instagram Stories

Cum să încărcați și să postați Instagram Reels de pe PC

Urmați acest tutorial pas cu pas pentru a vedea cum funcționează:
  1

  Înscrieți-vă la Storrito.com

  Storrito este o aplicație web, așa că nu este nevoie să descărcați nimic. Funcționează în Chrome, Firefox și chiar și în Internet Explorer. Vă puteți înscrie pur și simplu la Storrito.com cu contul dumneavoastră Google sau cu adresa de e-mail și o parolă.

  Step 1
  2

  Conectează-ți contul de Instagram.

  După ce v-ați înregistrat, vă puteți conecta contul de Instagram la Storrito. Mai întâi, trebuie să confirmați locația dvs. Apoi, introduceți numele de utilizator și parola Instagram. Nu vă faceți griji, conexiunea este sigură! Faceți clic pe "Save this Connection" (Salvați această conexiune) și ați terminat! 💪

  Step 2
  3

  Încărcați prima dvs. rolă Instagram de pe PC

  (Notă: Postarea de role Instagram este o funcție premium a Storrito, așa că trebuie să faceți upgrade înainte de a încărca rola noastră. Prin urmare, faceți clic pe upgarde și selectați numărul de conturi Instagram pe care le gestionați în prezent, apoi plătiți prin card de credit sau PayPal pentru a vă activa abonamentul.)După ce ați făcut acest lucru, puteți reveni la Reels din bara de meniu din stânga și selectați contul pe care doriți să încărcați Instagram Reel. Faceți clic pe Upload reel video și selectați fișierul MP4 de pe computerul dvs. de pe desktop. În continuare, poți alege să încarci o fotografie de copertă pentru Reel-ul tău.

  Step 3
  4

  Adaugă legenda la rola ta de Instagram

  Ultimul pas este să scrieți o legendă pentru Instageram Reel, folosind hashtag-uri, etc. De asemenea, vă puteți recomanda Reel-ul pe Facebook, chiar dacă nu aveți un cont de Facebook conectat la contul dumneavoastră de Instagram. Nu în ultimul rând, puteți alege să vă partajați Instagram Reel în feed-ul principal. În acest fel, Instagram Reel-ul dvs. va apărea și în grila de profil, alături de celelalte postări ale dvs. Dacă totul este setat, faceți clic pe Publish Reel now! pentru a-l posta pe contul dvs. de Instagram. Storrito va publica acum Reel-ul tău pentru tine. Acordă-i un minut. Trebuie să redea videoclipul. Nu faceți clic de două ori pe butonul de publicare.

  Step 4

Frequently asked questions

Pot să îmi programez, de asemenea, filmulețele Instagram?
Da, în curând vom adăuga funcționalitatea de a programa Instagram Reels. Astfel încât să puteți planifica Reels din timp și să vă bucurați de timpul liber în weekend.
Unde și când îmi pot vedea Instagram Reel?
Puteți verifica pur și simplu acest lucru pe telefonul mobil, în aplicația Instagram, pentru a vedea dacă Reel-ul dvs. a fost postat. Important: La fel ca alte programe video, Storrito trebuie să redea videoclipul Instagram Reel înainte de a-l publica, așa că acest lucru poate dura un minut. Vă rugăm să nu apăsați de două ori butonul de publicare - nu va face procesul mai rapid 😉 .
De ce trebuie să plătesc pentru asta?
Echipa noastră de dezvoltare a investit mult timp în această nouă funcție în ultimele luni, iar acum suntem primul furnizor de software de pe piață care permite încărcarea și programarea Instagram Reels de pe PC-ul dumneavoastră. Cu noi, puteți fi primul care oferă acest lucru clienților dumneavoastră. Avem o versiune de probă gratuită pentru Instagram Stories, unde puteți merge mai departe și testa platforma noastră. Cu toate acestea, pentru a debloca Instagram Reels, trebuie să faceți un upgrade.

Ești gata să încarci prima ta rolă Instagram de pe PC?Începeți procesul gratuit astăzi.