Instagram tekercsek feltöltése PC-ről

Ezen a weboldalon megtudhatja: Hogyan töltsd fel az Instagram tekercseket asztali számítógépedről vagy Mac-ről. Az Instagram Reeleket be is ütemezheted, és automatikusan a nap legjobb időpontjában teheted fel őket.

Storrito.com - Az Instagram tekercs feltöltője és ütemezője PC-re

A Storrito a tökéletes eszköz a közösségi média menedzserek számára. A szoftver lehetővé teszi az Instagram Reels feltöltését és automatikus posztolását a webböngészőből. A Reeleket előre is ütemezheti kényelmesen a laptopjáról. A következő dolgokat teszi lehetővé:

 1. Reels feltöltése PC-ről és borítókép hozzáadása.
 2. Felirat hozzáadása hashtagekkel
 3. Válassza ki a dátumot és az időpontot a tekercs ütemezéséhez.
 4. Ugyanezt megteheted az Instagram történetekkel is

Hogyan töltsön fel és tegyen közzé Instagram tekercseket PC-ről

Kövesse ezt a lépésről lépésre bemutatót, hogy lássa, hogyan működik:
  1

  Regisztráljon a Storrito.com oldalon

  A Storrito egy webes alkalmazás, így nincs szükség semmiféle letöltésre. Chrome-ban, Firefoxban és még Internet Explorerben is működik. Egyszerűen regisztrálhatsz a Storrito.com címen a Google-fiókoddal vagy az e-mail címeddel és egy jelszóval.

  Step 1
  2

  Csatlakoztassa Instagram-fiókját.

  Miután regisztráltál, csatlakoztathatod Instagram-fiókodat a Storrito-hoz. Először is meg kell erősítenie a tartózkodási helyét. Ezután adja meg Instagram felhasználónevét és jelszavát. Ne aggódj, a kapcsolat biztonságos! Kattints a "Kapcsolat mentése" gombra, és kész is vagy! 💪

  Step 2
  3

  Töltse fel az első Instagram tekercsét PC-ről

  (Megjegyzés: Az Instagram Reels posztolása a Storrito prémium funkciója, ezért a Reelünk feltöltése előtt frissítenünk kell. Ezért kattintsunk a upgarde-ra, és válasszuk ki a jelenleg kezelt Instagram fiókok számát, majd fizessünk bankkártyával vagy PayPal-on keresztül az előfizetés aktiválásához.) Ha ezt megtettük, akkor a bal oldali menüsorban visszaléphetünk a Reels menüpontra, és kiválaszthatjuk azt a fiókot, ahová fel szeretnénk tölteni az Instagram Reelünket. Kattints a Tekercs videó feltöltése gombra, és válaszd ki az MP4-fájlt az asztali számítógépedről. Ezután kiválaszthatod, hogy szeretnél-e borítóképet feltölteni a Tekercsedhez.

  Step 3
  4

  Adj feliratot az Instagram tekercsedhez

  Az utolsó lépés az, hogy írj egy feliratot az Instageram Reelhez, hashtagek stb. használatával. A Reel-t a Facebookon is ajánlhatod, még akkor is, ha az Instagram-fiókodhoz nem kapcsolódik Facebook-fiók. Végül, de nem utolsósorban, választhatod, hogy megoszthatod-e Instagram Reel-edet a fő hírfolyamodon. Így az Instagram Reeled a profilod rácsán is megjelenik a többi posztod mellett. Ha minden be van állítva, kattintson a Publish Reel now! gombra, hogy közzétegye azt Instagram-fiókján. A Storrito mostantól közzéteszi a Reel-t az Ön helyett. Adj neki egy percet. Meg kell renderelnie a videót. Ne kattintson kétszer a közzététel gombra.

  Step 4

Frequently asked questions

Az Instagram tekercseket is be tudom ütemezni?
Igen, hamarosan hozzáadjuk a funkciót az Instagram tekercsek ütemezéséhez. Így előre megtervezheted a Reels-t, és élvezheted a szabadidődet hétvégén.
Hol és mikor láthatom az Instagram tekercsemet?
Ezt egyszerűen ellenőrizheted a mobilodon az Instagram alkalmazásban, és megnézheted, hogy a tekercsed felkerült-e már. Fontos: A többi videószoftverhez hasonlóan a Storrito-nak is renderelnie kell az Instagram Reel videóját, mielőtt közzéteszi, ezért ez eltarthat egy percig. Kérjük, ne nyomd meg kétszer a közzététel gombot - ettől nem lesz gyorsabb a folyamat 😉.
Miért kell fizetnem érte?
Fejlesztőcsapatunk az elmúlt hónapokban sok időt fektetett ebbe az új funkcióba, és most már mi vagyunk az első szoftverszolgáltató a piacon, amely lehetővé teszi az Instagram Reels feltöltését és ütemezését asztali számítógépéről. Velünk Ön lehet az első, aki ezt felkínálja ügyfeleinek. Ingyenes próbaverzióval rendelkezünk az Instagram Storieshoz, ahol nyugodtan kipróbálhatja platformunkat. Az Instagram Reels feloldásához azonban frissítenie kell.

Készen állsz feltölteni az első Instagram-tekercsedet PC-ről?Kezdje el ingyenes próbaverzióját még ma.