Facebook-történetek ütemezése PC-ről

Ismerje meg, hogyan ütemezheti a Facebook-történeteket kényelmesen asztali számítógépéről. Az általunk használt szoftver a következő: Storrito.com

Storrito.com - A Facebook Story Scheduler:

A Storrito egy időzítő eszköz Instagram és Facebook történetekhez. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy a sztorikat a zsúfolt munkahéten vagy a hétvégén posztolod. Lehetővé teszi, hogy:

 1. Töltse fel a Facebook-sztoriját közvetlenül az asztali számítógépéről.
 2. Időzítse és automatikusan tegye közzé Facebook-történeteit (értesítések nélkül).

Hogyan ütemezheted és posztolhatod automatikusan Facebook történeteidet a Storrito-val?

Kövesse ezt a lépésről-lépésre bemutatót, hogy megtudja, hogyan működik a Facebook-sztorik ütemezése:
  1

  Regisztráljon a Storrito-nál

  A Storrito egy webes alkalmazás, így nincs szükség semmiféle letöltésre. Egyszerűen csak regisztráljon a Google-fiókjával vagy az e-mail címével és egy jelszóval.

  Step 1
  2

  Csatlakoztassa Instagram-fiókját.

  Látni fog egy gombot, amelyen az "Instagram-fiók csatlakoztatása" felirat szerepel. Az Instagram-fiókod csatlakoztatásával a Storrito automatikusan csatlakoztatja a Facebook-oldalaidat, amelyek az Instagram-fiókodhoz kapcsolódnak. Kattints a "Save this Connection" gombra, és már mehetsz is! 💪

  Step 2
  3

  Facebook-történet feltöltése PC-ről

  Most, hogy csatlakoztatta a fiókját, itt az ideje, hogy elkezdje feltölteni a fényképeket és videókat. Fájljait a galériába húzva és eldobva helyezheti el.

  Step 3
  4

  Használja a történetszerkesztőt matricák hozzáadásához a Facebook-sztorijához

  A szerkesztő gyors átfutása azt mutatja, hogy óriási kreatív szabadsággal rendelkezik a média szerkesztésében. A történethez hashtageket, link-matricákat, helyeket, szavazásokat és visszaszámlálót adhatsz hozzá. Ha elkészült, és elkészítette a tökéletes képet vagy videót, kattintson a jobb felső sarokban található "Mentés " gombra, hogy elmentse a sztori sablonját, és továbblépjen a következő lépésre.

  Step 4
  5

  Facebook történetek ütemezése

  Az utolsó lépés a Facebook-sztori ütemezése. Ehhez kattintson ugyanarra a történetre a galériában, majd válassza a "Post/Schedule" (Közzététel/ütemezés) lehetőséget, és megnyílik ez az ütemezési nézet. A Facebook-sztori ütemezése:

  1. Válassza ki azt az Instagram-fiókot, amelyen közzé szeretné tenni a sztorit.
  2. Ezután válassza ki azt a Facebook oldalt, amelyen közzé szeretné tenni a történetet, ezért kattintson az alábbi rádiógombra, és a Storrito automatikusan keresztbe fogja posztolni a történetet a kiválasztott Facebook oldalra.
  3. Végül válasszon ki egy dátumot és időpontot a történet ütemezéséhez

Frequently asked questions

Hol láthatom a tervezett történeteimet?
Amint a rendszer rendereli a médiát, a jobb oldali oszlopban láthatja a történet státuszát.
Hosszabb videókat is közzétehetek a Facebook-sztorimban?
Igen, megteheti - a Storrito automatikusan 15 másodperces részekre vágja a videót, és egymás után teszi ki a Facebook Story-ba. Így 15 másodpercnél hosszabb videókat is posztolhatsz.
Tömeges ütemezés Instagram történetek?
Hogy még több időt takarítson meg, a Történeteket ömlesztve is ütemezheti. Hogy ez hogyan működik, azt az alkalmazáson belül fogod megtudni.

Készen állsz a Facebook-történeteid ütemezésére?Kezdje el ingyenes próbaverzióját még ma.