Programează Facebook Stories de pe PC

Aflați cum să programați Facebook Stories în mod confortabil de pe PC-ul dvs. de birou. Software-ul pe care îl folosim este: Storrito.com

Storrito.com - Programatorul de povești de pe Facebook:

Storrito este un instrument de programare pentru poveștile Instagram și Facebook. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la postarea poveștilor în timpul săptămânii de lucru aglomerate sau în weekend. Vă permite să:

 1. Încărcați poveștile de pe Facebook direct de pe PC-ul desktop
 2. 3. Să vă programați și să vă postați automat Poveștile Facebook (fără notificări)

Cum să-ți programezi și să postezi automat Poveștile de pe Facebook cu Storrito

Urmați acest tutorial pas cu pas pentru a afla cum funcționează programarea poveștilor de pe Facebook:
  1

  Înscrieți-vă la Storrito

  Storrito este o aplicație web, așa că nu este nevoie să descărcați nimic. Vă puteți înregistra pur și simplu cu contul Google sau cu adresa de e-mail și o parolă.

  Step 1
  2

  Conectează-ți contul de Instagram.

  Veți vedea un buton care spune "Connect Instagram Account" (Conectează contul Instagram). Prin conectarea contului de Instagram, Storrito va conecta automat paginile dvs. de Facebook, care sunt legate de contul dvs. de Instagram. Faceți clic pe "Save this Connection" (Salvați această conexiune) și sunteți gata de plecare! 💪

  Step 2
  3

  Încarcă-ți povestea de pe Facebook de pe PC

  Acum că v-ați conectat contul, este timpul să începeți să încărcați fotografiile și clipurile video. Puteți să trageți și să plasați fișierele în galerie.

  Step 3
  4

  Folosiți Editorul de povești pentru a adăuga autocolante la povestea dvs. de pe Facebook

  O scanare rapidă a editorului arată că dispuneți de o libertate creativă extraordinară în ceea ce privește editarea materialelor media. Puteți adăuga hashtag-uri, link-stickers, localizări, poll-uri și un timer de numărătoare inversă la povestea dumneavoastră. După ce ați terminat și ați creat imaginea sau videoclipul perfect, faceți clic pe "Salvare " în colțul din dreapta sus pentru a vă salva șablonul de poveste și pentru a trece la următorul pas.

  Step 4
  5

  Programează-ți poveștile de pe Facebook

  Ultimul pas este programarea poveștii de pe Facebook. Prin urmare, dați clic pe aceeași poveste din galerie și selectați "Post/Schedule" (Publicare/programare) și se va deschide această vizualizare de programare. Pentru a vă programa povestea Facebook:

  1. Selectați contul Instagram pe care doriți să publicați povestea
  2. Apoi alegeți pagina de Facebook pe care doriți să publicați povestea, prin urmare, faceți clic pe butonul radio de mai jos, iar Storrito va posta automat povestea dvs. în mod încrucișat pe pagina de Facebook selectată
  3. În cele din urmă, selectați o dată și o oră pentru a programa povestea dvs.

Frequently asked questions

Unde îmi pot vedea poveștile programate?
După ce sistemul vă redă materialele media, veți putea vedea starea poveștii dvs. în coloana din dreapta.
Pot să postez și videoclipuri mai lungi în Povestea mea de pe Facebook?
Da, puteți - Storrito vă va tăia automat videoclipul în părți de 15 secunde și le va posta una după alta în Povestea dumneavoastră de pe Facebook. Astfel, puteți posta videoclipuri mai lungi de 15 secunde.
Programarea în masă a poveștilor Instagram?
Pentru a economisi și mai mult timp, puteți, de asemenea, să vă planificați în bloc povestirile. Veți afla cum funcționează acest lucru din cadrul aplicației.

Sunteți gata să începeți să vă programați poveștile Facebook?Începeți procesul gratuit astăzi.