Instagram-történetek ütemezése a Link matricával

Elgondolkodhatsz: lehet az Instagram-sztorikat a linkmatricával ütemezni? Igen, lehet! A szükséges szoftver az ún: Storrito.com

Storrito.com - Az Instagram Story ütemező:

A Storrito egy időzítő eszköz Instagram és Facebook történetekhez. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy a sztorikat a zsúfolt munkahéten vagy a hétvégén posztolod. Lehetővé teszi, hogy:

 1. IG történeteid ütemezését és automatikus posztolását (értesítések nélkül).
 2. Fényképek és videók feltöltése közvetlenül az asztali pc-ről.
 3. Ez az egyetlen ütemező a piacon, amely lehetővé teszi, hogy a sztorit a link matricával ütemezd be

Instagram-történetek ütemezése a Link matricával

Kövesse ezt a lépésről lépésre bemutatót, hogy megtanulja, hogyan adhat hozzá egy linkmatricát az Instagram-sztorijához, és hogyan ütemezheti azt egy későbbi időpontra:
  1

  Regisztráljon a Storrito-nál

  A Storrito egy webes alkalmazás, így nem kell letölteni semmit. Egyszerűen csak regisztráljon a Storrito.com oldalon a Google-fiókjával vagy az e-mail címével és egy jelszóval.

  Step 1
  2

  Csatlakoztassa Instagram fiókját

  Miután befejezte a regisztrációs folyamatot, látni fog egy "Instagram-fiók csatlakoztatása" feliratú gombot. Először is erősítse meg a tartózkodási helyét. Ezután adja meg Instagram felhasználónevét és jelszavát. Ne aggódj, a kapcsolat biztonságos. Kattints a "Kapcsolat mentése" gombra, és kész is vagy! 💪 (Megjegyzés: először fizetős csomagra kell frissítened, hogy elkezdhesd ütemezni a történeteidet.)

  Step 2
  3

  Kezdje el a médiafájlok feltöltését a PC-ről

  Miután az Instagram-fiókod csatlakoztatva van, itt az ideje feltölteni a fotókat vagy videókat. Egyszerűen húzza a fájlokat a galériába az asztalról. Ezután kattintson arra a médiafájlra, amelyet a történetéhez használni szeretne. A felugró ablakban vagy közvetlenül "posztolhatja vagy ütemezheti" a képet az Instagram-sztorijába, vagy a "szerkesztés" gombra kattintva megnyithatja a Storrito történetszerkesztőjét, és elkezdheti matricák, például a link matrica hozzáadását.

  Step 3
  4

  Használja a történetszerkesztőt a Link matrica hozzáadásához a történetéhez.

  Egy gyors pillantás a szerkesztőre hatalmas kreatív potenciált tár fel. A történethez link matricát, hashtageket, lokációkat, szavazásokat és visszaszámláló időzítőt adhatsz hozzá. Egyszerűen fogd meg a linkmatricát, helyezd rá a történetedre, add meg a linkelni kívánt URL-címet, és adj neki egy megjelenítő címet. Ezután kattintson a "Mentés " gombra a jobb felső sarokban, hogy elmentse a történetét, és továbblépjen a következő lépésre.

  Step 4
  5

  Instagram történetek ütemezése a Link matricával

  Az utolsó lépés a történet ütemezése. Ehhez kattintson ugyanarra a történetre a galériában, és ezúttal válassza a "Post/Schedule" lehetőséget az ütemezési nézet megnyitásához. A történet ütemezése:

  1. Válassza ki azt az Instagram-fiókot, amelyen közzé szeretné tenni a sztorit.
  2. Ha a Facebookra is be szeretné ütemezni, kattintson az alábbi rádiógombra, és a Storrito automatikusan keresztbe teszi közzé a történetet a Facebookon.
  3. Végül válasszon ki egy időpontot és dátumot a történet automatikus közzétételéhez.

Frequently asked questions

Hol láthatom a tervezett történeteimet?
Amint a rendszer feldolgozza a médiát, a jobb oldali oszlopban láthatja a történet státuszát. Egy órát fogsz látni, amikor az ütemezés alatt van, vagy egy zöld pipa, amikor sikeresen felkerült az Instagram-fiókodra.
A linkmatricával ellátott történeteket is be tudod ütemezni?
Igen, amint azt a fentiekben bemutattuk. A Storrito az egyetlen olyan történetütemező a piacon, amely lehetővé teszi, hogy az Instagram-sztorikat linkmatricával ütemezze.
Tömeges ütemezés Instagram történetek?
Hogy még több időt takarítson meg, a Storritóval tömegesen is ütemezheti a történeteket.

Készen állsz az Instagram-sztorik ütemezésére?Kezdje el ingyenes próbaverzióját még ma.