Ανεβάστε μπομπίνες Instagram από τον υπολογιστή

Σε αυτόν τον ιστότοπο θα μάθετε: Πώς να ανεβάζετε καρούλια Instagram από τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας ή τον Mac. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τα Instagram Reels σας και να τα αναρτάτε αυτόματα την καλύτερη ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Storrito.com - Το Instagram Reel Uploader και Scheduler για PC

Το Storrito είναι το τέλειο εργαλείο για τους διαχειριστές κοινωνικών μέσων. Το λογισμικό σάς επιτρέπει να ανεβάζετε και να αποστέλλετε αυτόματα Instagram Reels από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τα Reels σας εκ των προτέρων άνετα από το φορητό σας υπολογιστή. Σας επιτρέπει να κάνετε τα εξής πράγματα:

 1. Να ανεβάζετε Reels από τον υπολογιστή και να προσθέτετε μια εικόνα εξωφύλλου
 2. Να προσθέσετε μια λεζάντα με hashtags
 3. Επιλέξτε μια ημερομηνία και ώρα για να προγραμματίσετε το Reel σας
 4. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο με τις ιστορίες του Instagram

Πώς να ανεβάσετε και να δημοσιεύσετε το Instagram Reels από τον υπολογιστή

Ακολουθήστε αυτό το σεμινάριο βήμα προς βήμα για να δείτε πώς λειτουργεί:
  1

  Εγγραφείτε στο Storrito.com

  Το Storrito είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή, οπότε δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα. Λειτουργεί στον Chrome, τον Firefox, ακόμη και στον Internet Explorer. Μπορείτε απλώς να εγγραφείτε στη διεύθυνση Storrito.com με το λογαριασμό σας στο Google ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και έναν κωδικό πρόσβασης.

  Step 1
  2

  Συνδέστε το λογαριασμό σας στο Instagram.

  Αφού εγγραφείτε, μπορείτε να συνδέσετε το λογαριασμό σας στο Instagram με το Storrito. Πρώτα, πρέπει να επιβεβαιώσετε την τοποθεσία σας. Στη συνέχεια, εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Instagram. Μην ανησυχείτε, η σύνδεση είναι ασφαλής! Κάντε κλικ στην επιλογή "Αποθήκευση αυτής της σύνδεσης", και είστε έτοιμοι! 💪

  Step 2
  3

  Ανεβάστε το πρώτο σας Instagram Reel από τον υπολογιστή

  (Σημείωση: Το Instagram Reels Posting είναι ένα premium χαρακτηριστικό του Storrito, οπότε πρέπει να αναβαθμίσετε πριν ανεβάσετε το Reel μας. Επομένως, κάντε κλικ στο upgarde και επιλέξτε τον αριθμό των λογαριασμών Instagram που διαχειρίζεστε επί του παρόντος, στη συνέχεια πληρώστε μέσω πιστωτικής κάρτας ή PayPal για να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας.) Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να επιστρέψετε στο Reels στην αριστερή γραμμή μενού και να επιλέξετε τον λογαριασμό στον οποίο θέλετε να ανεβάσετε το Instagram Reel σας. Κάντε κλικ στο Upload reel video και επιλέξτε το αρχείο MP4 από τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να ανεβάσετε μια φωτογραφία εξωφύλλου για το Reel σας.

  Step 3
  4

  Προσθέστε λεζάντα στο Instagram Reel σας

  Το τελευταίο βήμα είναι να γράψετε μια λεζάντα για το Instageram Reel σας, χρησιμοποιώντας hashtags κ.λπ. Μπορείτε επίσης να συστήσετε το Reel σας στο Facebook, ακόμη και αν δεν έχετε λογαριασμό στο Facebook συνδεδεμένο με το λογαριασμό σας στο Instagram. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε να μοιραστείτε το Instagram Reel σας στην κύρια ροή σας. Με αυτόν τον τρόπο, το Instagram Reel σας θα εμφανίζεται επίσης στο πλέγμα του προφίλ σας μαζί με τις άλλες δημοσιεύσεις σας. Αν όλα έχουν ρυθμιστεί, κάντε κλικ στο Publish Reel now! για να το δημοσιεύσετε στο λογαριασμό σας στο Instagram. Το Storrito θα δημοσιεύσει τώρα το Reel σας για εσάς. Δώστε του ένα λεπτό. Πρέπει να κάνει render το βίντεο. Μην κάνετε δύο φορές κλικ στο κουμπί δημοσίευσης.

  Step 4

Frequently asked questions

Μπορώ επίσης να προγραμματίσω τις ταινίες μου στο Instagram;
Ναι, σύντομα θα προσθέσουμε τη λειτουργικότητα για τον προγραμματισμό του Instagram Reels. Έτσι ώστε να μπορείτε να προγραμματίζετε Reels εκ των προτέρων και να απολαμβάνετε τον ελεύθερο χρόνο σας τα Σαββατοκύριακα.
Πού και πότε θα βλέπω τον κύλινδρο μου στο Instagram;
Μπορείτε απλά να το ελέγξετε στο κινητό σας τηλέφωνο στην εφαρμογή Instagram και να δείτε αν το Reel σας έχει αναρτηθεί. Σημαντικό: Όπως και άλλα λογισμικά βίντεο, το Storrito πρέπει να κάνει render το βίντεο του Instagram Reel σας πριν το δημοσιεύσει, οπότε αυτό μπορεί να πάρει ένα λεπτό. Παρακαλούμε μην πατάτε το κουμπί δημοσίευσης δύο φορές - δεν θα κάνει τη διαδικασία πιο γρήγορη 😉.
Γιατί πρέπει να πληρώσω γι' αυτό;
Η ομάδα ανάπτυξής μας επένδυσε πολύ χρόνο σε αυτό το νέο χαρακτηριστικό τους τελευταίους μήνες και είμαστε πλέον ο πρώτος πάροχος λογισμικού στην αγορά για τη μεταφόρτωση και τον προγραμματισμό των καρουλιών Instagram από τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Μαζί μας, μπορείτε να είστε οι πρώτοι που θα το προσφέρετε αυτό στους πελάτες σας. Διαθέτουμε μια δωρεάν δοκιμή για Instagram Stories, όπου μπορείτε να προχωρήσετε και να δοκιμάσετε την πλατφόρμα μας. Ωστόσο, για να ξεκλειδώσετε τα Instagram Reels, θα πρέπει να αναβαθμίσετε.

Είστε έτοιμοι να ανεβάσετε το πρώτο σας Instagram Reel από τον υπολογιστή;Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα.