Πώς να προσθέσετε μια ιστορία στο Instagram από PC ή Mac;

Έχετε κουραστεί να δημιουργείτε και να δημοσιεύετε Instagram Stories από το smartphone σας; Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να προσθέσετε Stories στο Instagram από τον υπολογιστή ή το Mac σας; Μην ψάχνετε άλλο, το Storrito.com μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά για εσάς!

Storrito.com - Ο επεξεργαστής ιστοριών Instagram για PC και Mac

Το Storrito είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο που απλοποιεί τη διαδικασία σχεδιασμού, δημιουργίας και δημοσίευσης Instagram Stories από τον επιτραπέζιο υπολογιστή και τον Mac σας.

 1. Εύκολη φόρτωση: Μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας απευθείας από τον επιτραπέζιο υπολογιστή και τον Mac σας
 2. Επεξεργαστής ιστοριών: Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις ιστορίες σας στο Instagram online και να προσθέσετε αυτοκόλλητα Instagram, GIFS, Emojis και κείμενο. Πολλοί πελάτες μας ζήτησαν το αυτοκόλλητο συνδέσμου, και ναι, αυτό περιλαμβάνεται επίσης!
 3. Προγραμματιστής ιστοριών: Μπορείτε να προγραμματίσετε τις Ιστορίες σας και να αφήσετε το Storrito να τις δημοσιεύσει αυτόματα χωρίς περαιτέρω ειδοποιήσεις

Πώς να προσθέσετε ιστορίες στο Instagram από PC και Mac χρησιμοποιώντας το Storrito.com

Ακολουθήστε αυτό το σεμινάριο βήμα προς βήμα για να μάθετε πώς λειτουργεί:
  1

  Εγγραφείτε

  Η προσθήκη ιστοριών είναι εύκολη. Πηγαίνετε στο Storrito.com και δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε καμία εφαρμογή. Το Storrito.com λειτουργεί στον Chrome, τον Firefox και ακόμη και στον Internet Explorer. Προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών, σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε.

  Step 1
  2

  Συνδέστε το λογαριασμό σας στο Instagram

  Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής, θα μπορείτε να συνδέσετε το λογαριασμό σας στο Instagram. Για να μπορέσετε να συνδεθείτε, πρέπει πρώτα να αναβαθμίσετε το λογαριασμό σας. Απλά επιλέξτε πόσους λογαριασμούς θέλετε να συνδέσετε, κάντε την πληρωμή και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

  Step 2
  3

  Προσθέστε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας

  Ανεβάστε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας απευθείας από τον επιτραπέζιο υπολογιστή ή τον Mac σας. Η διαδικασία είναι απλή - απλά σύρετε και αφήστε τα αρχεία σας στη γκαλερί. Μόλις φορτώσετε τα πολυμέσα σας, μπορείτε είτε να "δημοσιεύσετε" απευθείας είτε να προγραμματίσετε το περιεχόμενό σας στο Instagram Story σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να "επεξεργαστείτε" τις φωτογραφίες και τα βίντεο για να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή ιστοριών του Storrito.

  Step 3
  4

  Χρησιμοποιήστε τον επεξεργαστή ιστοριών του Storrito για να προσθέσετε αυτοκόλλητα, Gifs, Emojies κ.λπ.

  Ο συντάκτης σάς επιτρέπει να προσθέσετε hashtags, link-stickers, τοποθεσίες, polls και ένα χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης στην ιστορία σας στο Instagram. Κάντε κλικ στο Αποθήκευση και συνεχίστε με την προσθήκη του περιεχομένου που δημιουργήσατε στο Instagram.

  Step 4
  5

  Προσθέστε την ιστορία σας στο Instagram από τον επιτραπέζιο υπολογιστή και τον Mac σας

  Αφού δημιουργήσετε την ιστορία σας, το τελευταίο βήμα είναι να προσθέσετε την ιστορία σας στο λογαριασμό σας στο Instagram από τον επιτραπέζιο υπολογιστή και το Mac σας:

  • Επιλέξτε το λογαριασμό Instagram στον οποίο θέλετε να δημοσιεύσετε την ιστορία σας
  • Επιλέξτε αν θέλετε να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα διασταυρούμενης δημοσίευσης της ιστορίας σας και στο Facebook
  • Επιλέξτε "Δημοσίευση τώρα" για να ανεβάσετε και να δημοσιεύσετε την ιστορία σας απευθείας στο Instagram

  Και ορίστε - το Storrito είναι το τέλειο εργαλείο για κάθε διαχειριστή κοινωνικών μέσων που θέλει να ανεβάσει το παιχνίδι του στο Instagram στο επόμενο επίπεδο. Σημείωση: μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τις ιστορίες σας και θα αναρτηθούν σε μεταγενέστερο χρονικό σημείο.

Frequently asked questions

Προσφέρει το Storrito πραγματική αυτόματη ανάρτηση;
Ναι, το Storrito προσφέρει πραγματική αυτόματη ανάρτηση, εξαλείφοντας την ανάγκη για οποιαδήποτε χειροκίνητη εργασία κατά τη στιγμή της ανάρτησης. Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία λειτουργεί 100% αυτόματα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο και το ρεπό σας!
Τι τύπους αρχείων υποστηρίζει το Storrito;
Μπορείτε να προσθέσετε αρχεία JPG, PNG και MP4 ως ιστορία ή μπομπίνα.
Μπορώ να δημοσιεύσω βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας χρησιμοποιώντας το Storrito;
Ναι, το Storrito κόβει αυτόματα μεγαλύτερα βίντεο σε κομμάτια των 15 δευτερολέπτων και τα δημοσιεύει ως τέτοια.
Μπορώ να διαχειριστώ πολλούς λογαριασμούς Instagram χρησιμοποιώντας το Storrito;
Ναι, μπορείτε να διαχειριστείτε όσους λογαριασμούς Instagram θέλετε μέσα από έναν λογαριασμό Storrito.

Είστε έτοιμοι να προσθέσετε τις ιστορίες σας στο Instagram από επιτραπέζιο υπολογιστή;Ξεκινήστε τη δοκιμή σας σήμερα.