Как да добавите история в Instagram от PC или Mac?

Омръзна ли ви да създавате и публикувате Instagram Stories от смартфона си? Чудили ли сте се как да добавите Stories в Instagram от своя компютър или Mac? Не търсете повече, Storrito.com може да свърши тази работа вместо вас!

Storrito.com - Редакторът на Instagram Story за PC и Mac

Storrito е уеб базиран инструмент, който опростява процеса на планиране, създаване и публикуване на истории в Instagram от вашия настолен компютър и Mac.

 1. Лесно качване: Можете да качвате снимките и видеоклиповете си директно от настолния си компютър и Mac
 2. Редактор на истории: Можете да редактирате своите истории за Instagram онлайн и да добавяте стикери за Instagram, GIFS, емотикони и текст. Много клиенти ни помолиха за стикер за връзка и да, той също е включен!
 3. График за истории: Можете да планирате историите си и да позволите на Storrito да ги публикува автоматично без допълнителни известия

Как да добавяте истории в Instagram от PC и Mac с помощта на Storrito.com

Следвайте това ръководство стъпка по стъпка, за да научите как работи:
  1

  Регистрирайте се

  Добавянето на истории е лесно. Отидете на Storrito.com и създайте нов акаунт. Не е необходимо да изтегляте приложение. Storrito.com работи в Chrome, Firefox и дори в Internet Explorer. Той предлага и 7-дневна гаранция за връщане на парите, в случай че искате да се върнете.

  Step 1
  2

  Свържете профила си в Instagram

  След като завършите процеса на регистрация, ще можете да свържете профила си в Instagram. За да се свържете, първо трябва да надстроите профила си. Просто изберете колко акаунта искате да свържете, направете справка и следвайте инструкциите на екрана.

  Step 2
  3

  Добавяне на снимки и видеоклипове

  Качвайте снимки и видеоклипове направо от настолния си компютър или Mac. Процесът е лесен - просто плъзнете и пуснете файловете си в галерията. След като медиите ви бъдат качени, можете директно да "публикувате или планирате" съдържанието си в своята Instagram Story. Като алтернатива можете да изберете да "редактирате" снимките и видеоклиповете, за да добавите своя личен щрих, като използвате редактора на истории на Storrito.

  Step 3
  4

  Използвайте редактора на истории на Storrito, за да добавяте стикери, Gif-и, емотикони и др.

  Редакторът ви позволява да добавяте хаштагове, лепенки с линкове, места, полюси и таймер за обратно броене към историята си в Instagram. Щракнете върху Запази и продължете с добавянето на създаденото от вас съдържание в Instagram.

  Step 4
  5

  Добавяне на история в Instagram от настолния ви компютър и Mac

  След като сте създали историята си, последната стъпка е да добавите историята си в профила си в Instagram от настолен компютър и Mac:

  • Изберете акаунта в Instagram, в който искате да публикувате историята си
  • Изберете дали искате да се възползвате от опцията за кръстосано публикуване на историята ви и във Facebook
  • Изберете Публикувай сега, за да качите и публикувате историята си директно в Instagram

  И ето, че Storrito е идеалният инструмент за всеки мениджър на социални медии, който иска да издигне играта си в Instagram на следващото ниво. Забележка: можете също така да планирате историите си и те да бъдат публикувани в по-късен момент.

Frequently asked questions

Предлага ли Storrito истинско автоматично публикуване?
Да, Storrito предлага истинско автоматично публикуване, което елиминира нуждата от ръчна работа по време на публикуването. За разлика от други инструменти той работи 100% автоматично, така че можете да се насладите на уикенда и почивното си време!
Какви типове файлове поддържа Storrito?
Можете да добавяте JPG, PNG и MP4 файлове като история или макара.
Мога ли да публикувам по-дълги видеоклипове чрез Storrito?
Да, Storrito автоматично реже по-дълги видеоклипове на части от 15 секунди и ги публикува като такива.
Мога ли да управлявам няколко акаунта в Instagram с помощта на Storrito?
Да, можете да управлявате колкото искате акаунти в Instagram в рамките на един акаунт в Storrito.

Готови ли сте да добавяте историите си в Instagram от настолен компютър?Започнете пробния си период днес.