Планиране на Instagram Stories

Вероятно се питате: можете ли да планирате Instagram Stories? - Да, можете! Решението, което търсите, се нарича: Storrito.com

Графикът за истории в Instagram:

Storrito е инструмент за планиране на истории в Instagram и Facebook. Така че не е нужно да се притеснявате за публикуването на истории по време на натоварената си работна седмица или през почивните дни. Той ви позволява да:

 1. Да планирате и автоматично да публикувате своите IG истории (без никакви нофикати)
 2. Да качвате снимките и видеоклиповете си директно от настолния си компютър

Как да планирате историите в Instagram със Storrito

Следвайте тези уроци стъпка по стъпка, за да научите как работи планирането на истории в Instagram:
  1

  Регистрирайте се в Storrito

  Storrito е уеб приложение, така че не е необходимо да изтегляте нищо. Можете просто да се регистрирате в Storrito.com с профила си в Google или с имейл адреса си и парола.

  Step 1
  2

  Свържете профила си в Instagram

  След като завършите процеса на регистрация, ще видите бутон с надпис "Connect Instagram Account". Първо трябва да потвърдите местоположението си. След това въведете потребителското си име и паролата си за Instagram. Не се притеснявайте, връзката е сигурна. Кликнете върху "Save this Connection" (Запазване на тази връзка) и сте готови! 💪

  Step 2
  3

  Качване на вашата Instagram история от компютър

  След като сте свързали акаунта си, е време да започнете да качвате снимки и видеоклипове. Можете просто да плъзнете и пуснете файловете си в галерията от работния плот. След като файловете ви бъдат качени, щракнете върху снимката, която искате да публикувате, и от изскачащия прозорец можете или директно да "публикувате или планирате" снимката във вашата Instagram Story, или да щракнете върху "редактиране", за да отворите редактора на истории.

  Step 3
  4

  Използвайте редактора на истории, за да добавяте стикери към историята си

  Бързото преглеждане на редактора показва, че имате огромна творческа свобода при редактирането на медията си. Можете да добавяте към историята си хаштагове, линк-стикери, локации, анкети и таймер за обратно броене. След като приключите и създадете перфектното изображение или видеоклип, щракнете върху "Спасирай " в горния десен ъгъл, за да запазите шаблона на историята си и да преминете към следващата стъпка.

  Step 4
  5

  Планирайте историите си в Instagram

  Последната стъпка е да планирате историята си. Кликнете върху същата история в галерията и този път изберете "Публикуване/планиране" и ще се отвори този изглед за планиране. За да планирате историята си:

  1. Изберете профила в Instagram, в който искате да публикувате историята
  2. Ако искате да я планирате и като история във Facebook, щракнете върху радио бутона по-долу и Storrito автоматично ще публикува историята ви във Facebook
  3. Можете също така да добавите линк за прелистване, ако имате над 10 000 последователи
  4. Накрая изберете дата и час, за да планирате историята си

Frequently asked questions

Къде мога да видя планираните си истории?
След като системата визуализира медията ви, ще можете да видите състоянието на историята си в дясната колона, ще видите часовник, когато тя е планирана, или зелена отметка, когато е била успешно публикувана в профила ви в Instagram.
Можете ли да планирате и историите във Facebook?
Както беше споменато по-горе, можете също така да планирате истории във Facebook. Storrito автоматично ще публикува историята ви на страницата във Facebook, която е свързана с вашия акаунт в Instagram. Ако имате няколко свързани страници във Facebook, ще видите всички страници в този изглед и можете да изберете тази, на която да бъде публикувана.
Планиране на Instagram Stories в насипно състояние?
За да спестите още повече време, можете също така да планирате групово своите истории.

Готови ли сте да започнете да планирате историите си в Instagram?Започнете безплатната си пробна версия днес.