Χρονοδιάγραμμα Instagram Stories

Πιθανότατα αναρωτιέστε: μπορείτε να προγραμματίσετε τα Instagram Stories; - Ναι, μπορείτε! Η λύση που αναζητάτε ονομάζεται: Storrito.com

Ο χρονοπρογραμματιστής ιστοριών Instagram:

Το Storrito είναι ένα εργαλείο προγραμματισμού για ιστορίες στο Instagram και το Facebook. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ανάρτηση ιστοριών κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης εργάσιμης εβδομάδας ή τα Σαββατοκύριακα. Σας επιτρέπει να:

 1. Να προγραμματίζετε και να δημοσιεύετε αυτόματα τις ιστορίες σας στο IG (χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καμία αίτηση)
 2. Να ανεβάζετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας απευθείας από τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας

Πώς να προγραμματίσετε τις ιστορίες Instagram με το Storrito

Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες βήμα προς βήμα για να μάθετε πώς λειτουργεί ο προγραμματισμός ιστοριών στο Instagram:
  1

  Εγγραφείτε στο Storrito

  Το Storrito είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή, οπότε δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα. Μπορείτε απλώς να εγγραφείτε στο Storrito.com με το λογαριασμό σας στο Google ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και έναν κωδικό πρόσβασης.

  Step 1
  2

  Συνδέστε το λογαριασμό σας στο Instagram

  Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής, θα δείτε ένα κουμπί που λέει "Σύνδεση λογαριασμού Instagram". Αρχικά, πρέπει να επιβεβαιώσετε την τοποθεσία σας. Στη συνέχεια, εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Instagram. Μην ανησυχείτε, η σύνδεση είναι ασφαλής. Κάντε κλικ στο "Αποθήκευση αυτής της σύνδεσης" και τελειώσατε! 💪

  Step 2
  3

  Ανεβάστε το Instagram Story σας από τον υπολογιστή

  Τώρα που έχετε συνδέσει το λογαριασμό σας, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Μπορείτε απλά να σύρετε και να αποθέσετε τα αρχεία σας στη γκαλερί από την επιφάνεια εργασίας σας. Μόλις φορτώσετε τα αρχεία σας, κάντε κλικ στη φωτογραφία που θέλετε να δημοσιεύσετε και μέσα από το αναδυόμενο παράθυρο μπορείτε είτε να "δημοσιεύσετε ή να προγραμματίσετε" απευθείας την εικόνα στο Instagram Story σας είτε να κάνετε κλικ στο "επεξεργασία" για να ανοίξετε τον επεξεργαστή ιστορίας.

  Step 3
  4

  Χρησιμοποιήστε τον επεξεργαστή ιστορίας για να προσθέσετε αυτοκόλλητα στην ιστορία σας

  Μια γρήγορη σάρωση του επεξεργαστή δείχνει ότι έχετε τεράστια δημιουργική ελευθερία στην επεξεργασία των μέσων σας. Μπορείτε να προσθέσετε hashtags, link-stickers, τοποθεσίες, polls και ένα χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης στην ιστορία σας. Μόλις τελειώσετε και δημιουργήσετε την τέλεια εικόνα ή βίντεο, κάντε κλικ στο "Αποθήκευση " στην επάνω δεξιά γωνία για να αποθηκεύσετε το πρότυπο της ιστορίας σας και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

  Step 4
  5

  Προγραμματίστε τις ιστορίες σας στο Instagram

  Το τελευταίο βήμα είναι να προγραμματίσετε την ιστορία σας. Επομένως, κάντε κλικ στην ίδια ιστορία στη γκαλερί και αυτή τη φορά επιλέξτε "Δημοσίευση/προγραμματισμός" και θα ανοίξει αυτή η προβολή προγραμματισμού. Για να προγραμματίσετε την ιστορία σας:

  1. Επιλέξτε τον λογαριασμό Instagram στον οποίο θέλετε να δημοσιεύσετε την ιστορία
  2. Αν θέλετε να την προγραμματίσετε και ως ιστορία στο Facebook, κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί επιλογής και το Storrito θα κάνει αυτόματα διασταυρούμενη δημοσίευση της ιστορίας σας στο Facebook
  3. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε έναν σύνδεσμο swipe-up αν έχετε πάνω από 10.000 ακόλουθους
  4. Τέλος, επιλέξτε μια ημερομηνία και ώρα για να προγραμματίσετε την ιστορία σας

Frequently asked questions

Πού μπορώ να δω τις προγραμματισμένες ιστορίες μου;
Μόλις το σύστημα αποδώσει τα πολυμέσα σας, θα μπορείτε να δείτε την κατάσταση της ιστορίας σας στη δεξιά στήλη, βλέπετε ένα ρολόι όταν είναι προγραμματισμένη ή ένα πράσινο σημάδι ελέγχου υποδεικνύει πότε αναρτήθηκε επιτυχώς στο λογαριασμό σας στο Instagram.
Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε ιστορίες στο Facebook;
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε ιστορίες στο Facebook. Το Storrito θα κάνει αυτόματα cross-post την ιστορία σας στη σελίδα του Facebook που είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό σας στο Instagram. Εάν έχετε συνδέσει πολλές σελίδες Facebook, θα δείτε όλες τις σελίδες σε αυτή την προβολή και μπορείτε να επιλέξετε αυτή στην οποία θα δημοσιευτεί.
Μαζικός προγραμματισμός ιστοριών Instagram;
Για να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερο χρόνο, μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε μαζικά τις Ιστορίες σας.

Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να προγραμματίζετε τις ιστορίες σας στο Instagram;Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα.