Πώς να προγραμματίσετε το Instagram Reels

Πιθανότατα αναρωτιέστε: μπορείτε να προγραμματίσετε το Instagram Reels; - Ναι, μπορείτε! Η λύση που αναζητάτε ονομάζεται: Storrito.com

Storrito.com - Ο προγραμματιστής ρολών του Instagram:

Το Storrito είναι το τέλειο εργαλείο προγραμματισμού για τους διαχειριστές κοινωνικών μέσων. Το λογισμικό μας σας επιτρέπει να ανεβάζετε ρολά Instagram από το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο. Μπορείτε να προγραμματίσετε το Instagram Reel και το Story σας εκ των προτέρων, άνετα από τον φορητό ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Ακολουθούν μερικά από τα πλεονεκτήματα: Το σύστημα είναι ιδανικό για την προβολή των αρχείων σας, καθώς και για την επεξεργασία τους:

 1. Μπορείτε να προσθέσετε λεζάντες με hashtags, αναφορές κ.λπ.
 2. Το Storrito θα κάνει 100% αυτόματη ανάρτηση του Reel για εσάς! Δεν απαιτείται καμία χειροκίνητη ενέργεια από εσάς.
 3. Μπορείτε να διαμοιράσετε το Reel σας στο Facebook και στην κύρια ροή σας μαζί με τις άλλες αναρτήσεις σας.

Πώς να προγραμματίσετε το Instagram Reels με το Storrito.com

Ακολουθήστε αυτό το βήμα-προς-βήμα σεμινάριο για να μάθετε πώς λειτουργεί ο προγραμματισμός και η αυτόματη ανάρτηση των Instagram Reels:
  1

  Εγγραφείτε στο Storrito.com

  Storrito.com είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή, οπότε δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα. Λειτουργεί στον Chrome, τον Firefox, ακόμα και στον Internet Explorer. Μπορείτε απλώς να εγγραφείτε στο Storrito.com με το λογαριασμό σας στο Google ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και έναν κωδικό πρόσβασης.

  Step 1
  2

  Συνδέστε το λογαριασμό σας στο Instagram.

  Αφού εγγραφείτε, μπορείτε να συνδέσετε το λογαριασμό σας στο Instagram με το Storrito. Απλά εισάγετε το όνομα χρήστη σας στο Instagram, γνωστό και ως λαβή σας στο Instagram, και τον κωδικό πρόσβασής σας. Μην ανησυχείτε, η σύνδεση είναι ασφαλής! Κάντε κλικ στο "Αποθήκευση αυτής της σύνδεσης" και είστε έτοιμοι! 💪

  Step 2
  3

  Ανεβάστε το πρώτο σας Instagram Reel από τον υπολογιστή

  Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Κάντε κλικ στο Upload reel video και επιλέξτε το αρχείο MP4 από τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας.
  2. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανεβάσετε μια εικόνα εξωφύλλου για το Reel σας.
  3. Στη συνέχεια, γράψτε μια λεζάντα για το Instageram Reel σας, χρησιμοποιώντας hashtags και αναφορές
  4. Μπορείτε να συστήσετε το Reel σας στο Facebook, ακόμη και αν δεν έχετε λογαριασμό στο Facebook συνδεδεμένο με το λογαριασμό σας στο Instagram. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε το Instagram Reel σας στην κύρια ροή σας.

  Step 3
  4

  Χρονοδιάγραμμα και αυτόματη ανάρτηση των καρουλιών σας

  Αν όλα έχουν ρυθμιστεί, μπορείτε να αρχίσετε να προγραμματίζετε το Instagram Reel σας ή να το δημοσιεύσετε αμέσως:

  1. Επιλέξτε την ώρα και την ημερομηνία που θέλετε να δημοσιευτεί το Reel σας και πατήστε το κουμπί προγραμματισμού. Το Storrito θα δημοσιεύσει αυτόματα το Reel σας για εσάς τη δεδομένη ώρα.
  2. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε το Reel σας αμέσως κάνοντας κλικ στο Post now για να το δημοσιεύσετε στο λογαριασμό σας στο Instagram. Σημείωση: Παρακαλείστε να αφήσετε λίγο χρόνο για τη δημοσίευση, πρέπει να γίνει η απόδοση του βίντεο. Μην κάνετε δύο φορές κλικ στο κουμπί δημοσίευσης.

  Step 4
  5

  Instagram Reels Ημερολόγιο προγραμματισμού

  Στην καρτέλα του μενού Ιστορικό ρολών θα δείτε όλες τις προγραμματισμένες και αναρτημένες ρολές. Αυτή η επισκόπηση είναι καλή για την ομάδα σχεδιασμού της διαχείρισης κοινωνικών μέσων για να δείτε ποιο Reel θα δημοσιευτεί στη συνέχεια.

  Step 5

Frequently asked questions

Χρειάζεται να κάνω κάτι την ημέρα που έχει προγραμματιστεί το Reel;
Όχι, σε αντίθεση με άλλα λογισμικά προγραμματισμού του Instagram, το Storrito.com λειτουργεί 100% αυτόματα! Θα δημοσιεύσουμε αυτόματα το Reel σας για εσάς. Έτσι, μπορείτε να προγραμματίζετε τα Reels πολύ νωρίτερα και να απολαμβάνετε τον ελεύθερο χρόνο σας το Σαββατοκύριακο.
Πού και πότε θα βλέπω τον κύλινδρο μου στο Instagram;
Μπορείτε απλά να το ελέγξετε στο κινητό σας τηλέφωνο στην εφαρμογή Instagram και να δείτε αν το Reel σας έχει αναρτηθεί. Σημαντικό: Όπως και άλλα λογισμικά βίντεο, το Storrito πρέπει να κάνει render το βίντεο του Instagram Reel σας πριν το δημοσιεύσει, οπότε αυτό μπορεί να πάρει ένα λεπτό. Παρακαλούμε μην πατάτε το κουμπί δημοσίευσης δύο φορές - δεν θα κάνει τη διαδικασία πιο γρήγορη 😉.
Είναι το Storrito δωρεάν; - Γιατί πρέπει να πληρώσω γι' αυτό;
Η ομάδα ανάπτυξής μας επένδυσε πολύ χρόνο σε αυτή τη νέα λειτουργία τους τελευταίους μήνες. Είμαστε πλέον ο πρώτος πάροχος λογισμικού στην αγορά για τον προγραμματισμό των Instagram Reels από τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Μαζί μας, μπορείτε να είστε οι πρώτοι που θα το προσφέρετε αυτό στους πελάτες σας.
Μπορούμε να εργαστούμε ομαδικά;
Ναι, μπορείτε να προσκαλέσετε όσα μέλη της ομάδας θέλετε στο Storrito δωρεάν.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό των καρουλιών σας στο Instagram;Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα.