Hur du schemalägger Instagram Reels

Du frågar dig säkert: Kan du schemalägga Instagram Reels? - Ja, det kan du! Lösningen du letar efter heter: [Storrito.com] (https://storrito.com/)

Storrito.com - schemaläggaren för Instagram Reels:

Storrito är det perfekta schemaläggningsverktyget för chefer inom sociala medier. Med vår programvara kan du ladda upp Instagram Reels från din webbläsare. Du kan planera din Instagram Reel och Story i förväg, bekvämt från din bärbara eller stationära dator. Här är några fördelar:

 1. Du kan lägga till bildtexter med hashtaggar, omnämnanden osv.
 2. Storrito kommer att publicera rullarna automatiskt till 100 % åt dig! Det krävs inga manuella åtgärder från dig.
 3. Du kan korsdela din Reel till Facebook och till ditt huvudflöde tillsammans med dina andra inlägg.

Hur du schemalägger Instagram Reels med Storrito.com

Följ den här handledningen steg för steg för att lära dig hur schemaläggning och automatisk publicering av Instagram Reels fungerar:
  1

  Registrera dig på Storrito.com

  [Storrito.com] (https://storrito.com/) är en webbapplikation, så du behöver inte ladda ner något. Den fungerar i Chrome, Firefox och till och med i Internet Explorer. Du kan helt enkelt registrera dig på Storrito.com med ditt Google-konto eller din e-postadress och ett lösenord.

  Step 1
  2

  Anslut ditt Instagram-konto.

  När du har registrerat dig kan du ansluta ditt Instagram-konto till Storrito. Du behöver bara ange ditt Instagram-användarnamn, även känt som ditt Instagram-handle, och ditt lösenord. Inga bekymmer, anslutningen är säker! Klicka på "Spara den här anslutningen" och du är klar! 💪

  Step 2
  3

  Ladda upp din första Instagram Reel från datorn

  Följ de här stegen:

  1. Klicka på Hämta videorulle och välj MP4-filen från din dator.
  2. Därefter kan du ladda upp en omslagsbild för din Reel.
  3. Skriv sedan en bildtext för din Instageram Reel, med hjälp av hashtaggar och omnämnanden.
  4. Du kan rekommendera din Reel på Facebook, även om du inte har ett Facebook-konto kopplat till ditt Instagram-konto. Dessutom kan du också dela din Instagram Reel till ditt huvudflöde.

  Step 3
  4

  Schemalägg och publicera dina rullar automatiskt

  Om allt är klart kan du börja schemalägga din Instagram Reel eller lägga upp den direkt:

  1. Välj en tid och ett datum när du vill att din film ska publiceras och tryck på schemaläggningsknappen. Storrito publicerar automatiskt din Reel åt dig vid den angivna tidpunkten.
  2. Du kan också publicera din Reel omedelbart genom att klicka på Posta nu för att publicera den på ditt Instagramkonto. Obs: Vänligen ge lite tid för publiceringen, den måste rendera videon. Klicka inte två gånger på publiceringsknappen.

  Step 4
  5

  Instagram Reels schemaläggningskalender

  Under menyfliken Reels history ser du alla planerade och publicerade Reels. Den här översikten är bra för ditt planeringsteam för hantering av sociala medier för att se vilken Reel som kommer att publiceras härnäst.

  Step 5

Frequently asked questions

Behöver jag göra något den dag då Reel planeras?
Nej, till skillnad från andra program för schemaläggning av Instagram fungerar Storrito.com 100 % automatiskt! Vi publicerar din Reel automatiskt åt dig. Så du kan planera Reels långt i förväg och njuta av din lediga tid på helgen.
Var och när kan jag se min Instagram Reel?
Du kan helt enkelt kontrollera detta på din mobiltelefon i Instagram-appen och se om din Reel har publicerats. Viktigt: Precis som andra videoprogram måste Storrito rendera din Instagram Reel-video innan den publiceras, så det kan ta en minut. Tryck inte på publiceringsknappen två gånger - det gör inte processen snabbare 😉
Är Storrito gratis? - Varför måste jag betala för det?
Vårt utvecklingsteam har lagt ner mycket tid på den här nya funktionen under de senaste månaderna. Vi är nu den första programvaruleverantören på marknaden som kan schemalägga Instagram Reels från din stationära dator. Med oss kan du bli först med att erbjuda detta till dina kunder.
Kan vi arbeta i grupp?
Ja, du kan bjuda in så många teammedlemmar du vill till Storrito utan kostnad.

Är du redo att börja schemalägga dina Instagram Reels?Starta din kostnadsfria provperiod idag.