Можете ли да планирате историите в Instagram? Да, със Storrito.com! (Ето как)

Като мениджър на социални медии знаете колко е важно да поддържате постоянно присъствие в Instagram. Историите са основен крайъгълен камък в това начинание! Но какво се случва, когато нямате време да публикувате редовно? Възможно ли е да планирате историите си предварително? Отговорът е ДА, а решението е Storrito.com

Какво е Storrito.com?

Storrito е програма за планиране на Instagram, която ви позволява да планирате предварително своите истории и ролки в Instagram. Със Storrito можете да създавате и редактирате историите си на компютър или Mac и да ги публикувате по-късно. Това е много полезно за хората, които не искат да са залепени за устройствата си по цял ден. Защо Storrito:

 1. 100% автоматично публикуване: Използването на Storrito ще премахне необходимостта от ръчна работа за започване на процеса на публикуване; няма да ви бъдат изпращани никакви известия.
 2. Поддържат се повечето стикери за Instagram: Storrito.com е единственият инструмент, с който можете да създавате истории със стикера за връзка, стикера за споменаване, стикера за местоположение и много други! (#instaready)
 3. Лесно качване: Можете да качвате снимки и видеоклипове директно от настолния си компютър, за да създавате истории в редактора.

Как да използвате Storrito:

Следвайте това ръководство стъпка по стъпка, за да научите как работи планирането на истории в Instagram:
  1

  Регистрирайте се

  Започнете със създаване на акаунт в Storrito.com.

  Step 1
  2

  Свържете профила си в Instagram

  Можете да свържете профила си в Instagram, след като завършите процеса на регистрация. Кликнете върху "Save this Connection" (Запазване на тази връзка) и сте готови! 💪

  Step 2
  3

  Създаване на съдържание - качвайте снимки и видеоклипове

  След като сте свързали акаунта си, е време да започнете да качвате снимки и видеоклипове. Можете просто да плъзнете и пуснете файловете си в галерията от работния плот. Можете да започнете да публикувате или да планирате историята си, или да започнете да редактирате историята си с редактора на Storrito.

  Step 3
  4

  Използвайте редактора на истории, за да добавяте стикери към историята си

  Редакторът ви позволява да добавяте текст, стикери и дори gif файлове. По този начин ще ви бъде лесно да създавате интересни истории за Instagram. Като стикери можете да добавяте хаштагове, стикери с връзки, локации, полюси и таймер за обратно броене. След като приключите със създаването, щракнете върху Спасирай и продължете към изгледа за публикуване/планиране.

  Step 4
  5

  Планирайте своята история в 3 лесни стъпки:

  След като създадете историята, можете да планирате публикуването ѝ в определен час и дата. Затова щракнете върху историята в галерията и този път изберете Публикуване / Планиране и ще се отвори изгледът за планиране. За да насрочите историята си:

  1. Изберете профила си в Instagram (можете да изберете няколко профила)
  2. Можете да изберете кръстосано публикуване на историята си във Facebook (по избор)
  3. Изберете дата и час и натиснете бутона за насрочване

  И ето ви - Storrito е идеалният инструмент за всеки мениджър на социални медии, който иска да издигне играта си в Instagram на следващото ниво.

Frequently asked questions

Предлага ли Storrito истинско автоматично публикуване?
Да, Storrito предлага истинско автоматично публикуване, което елиминира нуждата от ръчна работа по време на публикуването. За разлика от други инструменти, той работи 100% автоматично, така че можете да се насладите на уикенда и почивката си!
Къде мога да видя планираните си истории?
След като системата визуализира медията ви, ще можете да видите състоянието на историята си в дясната колона, ще видите часовник, когато тя е планирана, или зелена отметка, която показва, че историята е била успешно публикувана в профила ви в Instagram.
Мога ли да публикувам по-дълги видеоклипове чрез Storrito?
Да, Storrito автоматично реже по-дълги видеоклипове на части от 15 секунди и ги публикува като такива.
Мога ли да управлявам няколко акаунта в Instagram с помощта на Storrito?
Да, можете да управлявате колкото искате акаунти в Instagram в рамките на един акаунт в Storrito.

Готови ли сте да започнете да планирате историите си в Instagram?Започнете безплатната си пробна версия днес.